reklama
Kasia brzusio śliczniutki i ubranka też, z pewnością przyniesiesz szczęście na weselu i za rok młodzi też będą witać bociana
Joasia ja mam rozciągnięty brzusio i na środku wystający laskowy orzeszek:-) teraz poszedł do przodu wcześniej tak jak u Joaś poszedł w boczki

Joasia ja mam rozciągnięty brzusio i na środku wystający laskowy orzeszek:-) teraz poszedł do przodu wcześniej tak jak u Joaś poszedł w boczki
Kasiu super ze masz sie dobrze ty i dzidzia oczywiscie
a zwolnienie na pewno ci sie przyda-wykorzystaj je na maxa
ja cisnienie mam dosc wysokie-zawsze mialam 120/80 a ostatnio 130/80 na razie mam sie nie martwic.

a zwolnienie na pewno ci sie przyda-wykorzystaj je na maxa

ja cisnienie mam dosc wysokie-zawsze mialam 120/80 a ostatnio 130/80 na razie mam sie nie martwic.

Julia ja też chorowałam w 4 klasie podstawówki miałam krostę na kroście

i smarowali mnie gencjaną najbardziej pomogła. Najlepsze, że jakaś baba, bo nie powiem inaczej, powiedziała że smaruje się też pastą do zębów

myślałam że skonam szybko to świństwo ze mnie zmywali, ale dobrze, że już córci robią się strupki.
Teraz już z górki

i smarowali mnie gencjaną najbardziej pomogła. Najlepsze, że jakaś baba, bo nie powiem inaczej, powiedziała że smaruje się też pastą do zębów

myślałam że skonam szybko to świństwo ze mnie zmywali, ale dobrze, że już córci robią się strupki.Teraz już z górki

reklama
Podziel się: