reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A może Wy się orrientujecie z moją glukozą bo też odebrałam wyniki i jutro idę do gina ale ja mam 4,2 mmol/l na czczo i 8,76 po godzinie i nie bardzo się znam:baffled:

Dziewczyny ma pytanko do Was związane ze szkołą rodzenia, ponieważ dzwoniłam do mojego szpitala w którym będę rodzić i babeczka powiedziała że kurs 4- tygodniowy zaczynają z końcem kwietnia lub początkiem maja. Czy to nie jest za późno? Tak się zastanawiam bo już brzusio będzie spory. W sumie i tak pewnie pójdę ale myślę czy żadnych przeciwwskazań nie będzie :-D Jak myślicie?

Daruunia najlepiej zapytaj swojego gina czy nie ma przeciwskazań co do szkoły rodzenia. Nie wiem na kiedy masz termin ale jeśli zajęcia to tylko 4 tyg to myślę, że można spróbować. My musieliśmy i tak przynieść zaświadczenie od gina że nie ma przeciwskazań do chodzenia na zajęcia.:tak:

No właśnie numer telefonu dostałam od swojej ginekolog ale z miesiąc temu- tylko, że nie miałam czasu myśleć o zajęciach w tej szkole jak na głowie remont. Jutro idę na wizytę to zapytam :blink:

Dziękuje dziewczyny za słowa pocieszenia:happy:
Joaś kuruj się i odpoczywaj:happy:
Ja czasem mam takie przeczucie,że tym razem urodzę wcześniej i nie wiem dlaczego:baffled:

A termin mam na 15 niby ale to i tak nie wiadomo, bo ja tam troszkę namieszane miałam :rofl2: i coś mi się wydaje że urodzę pod koniec jak nie na początku lipca :sorry2:

W takim razie zadzwoń będziesz spokojniejsza i od razu umów się na tę szkołę jeśli nie będzie przeciwskazań.:tak:
To moja pierwsza dzidzia więc dla mnie to wszystko jest ciekawe i wolę się psychicznie oswoić ze szpitalem i innymi rzeczami.:-D

reklama
Do góry