reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
magdziarka glowa do gory:tak: moze czas zamowic jakies fast foody;-)
ja natomiast od kilku dni nie jem w ogole kolacji- nie mam ochoty wiec stwierdzilam ze nie bede sie zmuszala:tak:
z owocow pochlaniam ostatnio tonami winogrona- etap gruszek zakonczony:tak:

limba nie przejmuj sie ja tez wlasnie lecze sie z drozdzakow.dostalam leki dowcipne i do tego biore pro veg paleczki kwasu mlekowego.oczywiscie slodkiego tez nie jem ale tylko temu ze mi sie nie chce:-D

reklama
Ja tez podpisuje sie dwoma lapkami pod kandydaturami naszych moderatorek. Bardzo sie ciesze z ostatniej decyzji i podjecia ryzyka przez Magdziare.
Gratuluje !!!!

Mata ale wygodny ten Twój maluszek:-Di znów nie wiesz jaka płeć? Ale najważniejsze że wszytsko ok wyniki teraz będa spadać bo nasze maleństwa tez muszą podjadać :tak: Ja mam przepisany preparat witaminowy elevit:tak:

Joas i Limba trymajcie sie cieplutko i kurujcie swoje dolegliwosci.
Limba wspolczuje ci serdecznie bo ostatnio mialam grzybki w kasi wiec sie okropnie meczylam, ale dlamnie am pomoglo tantum rose. no i odstawilam slodycze.

Magdziarko pamietaj ze nas organizm jest mazdrzejszy od nas i sam sie upomina o to co nam potrzebne. Czytalam ze w 3 trymestrze dziecko zabiera 300mg wapnia z naszego organizmu, wiec to jest sporo bo norma dziennego spozycia to 1g.
Wiec sie nie martw i jedz jak masz ochote . Wlasnie zechcialo mi sie ziemniaczkow smazonych z kefirkiem i ogoreczkiem mniam mniam.

Mata a ja juz sie martwilam , ze tylko ja zostane z niewiadoma. A tak jestesmy razem i bedziemy mialy moze niespodzianke przy porodzie.:-D.

reklama
Szlag mnie jasny trafi. Pracownicy-robotnicy przyjechali o 10 zamiast o 8. Pojechali po materialy, wrocili - ja w tym czasie organizowalam gotowke na te material - coby im zwrocic. I co? Zostawili i pojechali, bo maja jedna pilna robote. Beda ok 15. Wrrrrrrrrrr.... Cierpliwosc mam, ale czasmi nie wiem juz co mam zrobic z takim gatunkiem czlowieka....
W kazdym razie ide sie polozyc, bo moj kinol coraz w gorszym stanie, niestety. A musze skorzystac z free time, bo Bart spi....

Do góry