reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joasiu ale Ci ładnie synek rośnie :tak: a wstydliwy nie jest, bo pokazał co ma między nóżkami ;-) a, że nie chciał sesji fotograficznej, to zakrył się rączką :-D

reklama
Joaś wytrwałości na dzisiajszy dzionek Ci zyczę.
Ja ostatnio nie mam ochoty na takie normalne jedzenie aż wstyd się przyznać ale ze 3 dni nie jadłąm oboadu tylko kanapki i owoce i serki. NIe chce mi się gotowa i nie chce mi się jeść(bllleee) ziemniaki kotlety i zupy wszystko mi zbrzydło. Mam nadzieję że nie zaszkodzę maluszkowi

Głuszku chodzi o to, że ja nie mogę robić większości standardowych ćwiczeń na mięśnie brzucha, np. brzuszków, bo po krótkiej serii strasznie boli mnie kręgosłup :baffled: poza tym z tą wadą to mnie w szkole załatwili na ćwiczeniach, bo kazali mi robić wszystkie, a nie powinnam robić większości, ale o tym dopiero dowiedziałam się w senatorium :sorry2: więc przez kilka lat robiłam ćwiczenia, które spowodowały u mnie pogłębienie wady. Dostałam nawet zestaw ćwiczeń opracowany specjalnie dla mnie, ale tam ćwiczeń na mięśnie brzucha nie było :sorry2: większość oddechowych. Napewno wskazany jest basen, przynajmniej on nie obciąża kręgosłupa, a wzmacnia mięśnie brzucha :tak:
Ale po porodzie zrobię chyba tak jak piszesz, pójdę do dobrego fizjoterapeuty i zobaczymy co on powie (do tej pory miałam tylko kilka konsultacji ortopedycznych)
Dzięki za radę :-)

Dzięki za wysunięcie mojej kandydatury, ale nie jestem pewna czy dam radę, bo mam zamiar ostro wziąć się za pisanie pracy (od kilku tygodni sobie to powtarzam :sorry2:) ale jeśli chcę spokojnie ostatni miesiąc się turlać, to zbliża się godzina zero ;-)

Na szczęście jeszcze nie muszę się przejmować, kto mi z dzieckiem zostanie, jak pojadę rodzić z mężem ;-)
To, że chcemy poród rodziny, była nasza wspólna decyzja. Wydaje mi się,że dobrze, kiey facet jest przy rodzącej, widzi ile ją to kosztuje bólu i wysiłku. Przynajmniej nie powie potem, co to jest poród, pestka :sorry2:

Ja też jeansy mam dobre, ale jak stoję, a jak usiądę do samochodu, to masakra straszna, bo wpijają się i cisną w pęcherz, więc nie da się jeździć :baffled:

widze ze w elblagu szkoly najtansze.mamy trzy szpitale i ceny porownywalne max kwota za prywatna szkole to 300 zl.uroki mieszkania na prowincji:-D

odnosnie spodni glownie chodze w dzinsach sprzed ciazy- oczywiscie do konca sie nie dopne ale na tylek jeszcze wchodza dzieki czemu nie trace nadziei ze wygladam jak czlowiek;-).poza tym mam dwie pary spodni ciazowych wszystkie z duzym pasem na brzucho:tak:

reklama
ja mam mame w pogotowiu i pod komorka.jakby cos sie dzialo przyjedzie i zajmie sie malym.:tak: na szczescie elblag nie jest taki duzy i jakby cos sie dzialo powinnam ze wszystkim sie wyrobic:tak:
staram sie podchodzic do wszystkiego optymistycznie.zaczynam byc coraz bardziej podekscytowana nowa niunia w moim zyciu i porod obawy z nim zwiazane jakos odlozylam na inny plan:tak:
moj M na dzien dzsiejszy chcialby byc przy mnie podczas porodu ale jak naprawde bedzie to nie wiem.zmuszac nie bede:sorry2:

Do góry