Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale dokładnie mnie przebadała i wszystko ok. Pocieszyła mnie, że bóle pod żebrami i bóle bioder są spowodowane moją wadą kręgosłupa i uciskiem macicy no i że później będzie jeszcze gorzej
I aż boję się pomysleć jak dopiero będzie później bolało, bo wczoraj miałam problemy z chodzeniem, jakby wszystko z zawiasów mi wyskoczyło i nie chciało wskoczyć spowrotem 
dostałam żelazo Sorbifer Durules 2xdziennie (mam nadzieję, że wyjdę z anemii, żeby po porodzie jakoś funkcjonować).
, bo dzieciątko znów ułożone w poprzecznie i to na samym dole macicy(dlatego brzuch mi opadł). I wygląda na to, że spodobało się maluszkowi takie leżenie, bo najczęściej tam sobie leży
mam nadzieję, że nie będzie taki wygodny do końca ciąży i się jeszcze dobrze ułoży ;-)
,głowa boli i pryszcze wywala na całej twarzy.Do tego nie ma chyba pozycjii w której by mnie brzuch nie bolał.Jak siedze -żle,chodzic nie moge bo brzuch mi chyba na kolana spada,jedynie na wznak lezec moge ale po 10 minutach przyłazi zgaga.Męcze sie potwornie.Moze jakis pas kupic?Odwiozłam córe do szkoły,wysiadam z autobusu i...stałam jak debil z 10 minut bo kroku zrobic nie mogłam,potem nózka za nózka jak staruszka 80 letnia ,bolało w kroku i w biodrach.Normalnie jakby mi smaru w stawach zabrakło,rozchodziłam sie dopiero po kilkunastu krokach.A tu miałam sie wybrac na zakupy
,tylko jak?Pewnie zamówie wszystko z katalogu i mi przywiozą bo jak mam łazic godzine po sklepie to prędzej urodze.Ale sie namamrałam,sorki ale chyba mi teraz lepiej:-)
będzie dobrze. Zrób sobie ciepłą herbatę z cytryną i miodem rozgrzejesz się
po tym pilnowaniu robotników i szybciutko pod kocyk
.