Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no stanowczo odpadająA tak zmieniając troche temat ;-)
Co najlepiej przygotować dla siebie na wyjście ze szpitala żeby było wygodnie, bo to, że przedciążowe ciuchy odpadają to się domyślam ;-)
ale za to ciążowe są jak najbardziej na miejscu
ja wyszłam w podobnym zestawie, w którym przyszłam. brzuszek był mniejszy ale mimo wszystko najswobodniej w spodniach ciążowych mi było
;-)

Najgorsze jest to, ze oni naprawiaj to co spierdzieili wykonczajac ten dom... Wiedza tez dokladnie jak wyglada sprawa z ekipami. Wcale nie jest lekko, naprawde. Straszyc to ja ich mogewłaśnie też bym takim niedzielnym fachowcom zapłaciła mniej, albo wogóle postraszyłabym ich nową ekipą remontową. to już nie są czasy kiedy robotnik przychodzil do pracy spać i pić i robic dodatkowe fuchy na boku w czasie godziny pracy! wiem ze duzo fachowców wyjechało i zostali nieliczni co maja dużo zleceń, ale postraszyć ich zawsze mozna.![]()