Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chyba mężowie nam miękną, bo mój też pomału odpuszcza sobie tego Gwalberta ;-) i nawet próbuje się przekonać do jakiegoś imienia, które się mi podoba :-) Ostatnio stanęło na Emanuelu
tylko, że na razie nie wiadomo, co noszę pod serduchem, więc się nie nakręcamy ;-)
moj chłopak naciska na Tomka
ale mnie sie nie podoba wiec postawie na swoim i jak bedzie synek to MichałeK i juz
a jak corcia to na 100% Juleczka 

mogłaś powiedzieć,że póżniej to Ty nie będziesz miała czasu i już
Chociaż ja wiem jak to jest,też miałam ostatnio pare spraw do załatwienia i ekipe od piekarnika wezwać bo się zepsuł po 3 miesiącach
a tu się okazało,że w papierach od kuchenki nie mam gwarancji,a facet ze sklepu upiera się,że musi być itd. No i wyszło,że będe musiała zapłacic za naprawe z własnej kieszeni mojemu M. nawet o tym nie wspomniałam,po co ma się martwić i tak ma już zbyt wiele na głowie,a ja po ostatniej tragedii do wszystkiego podchodze z luzem,zawsze jest jakieś wyjście i nie ma sensu się denerwować szczególnie w tym stanie