reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Głuszku gratulacje z okazji przekonania męża co do imienia , ja też tak chciałam ale mój jeszcze nie wybrał więc czekam , wybierze - nie spodoba mi sie to do dzieła , no chyba że będzie fajne to problem z głowy

reklama
nie czytałam Was już dwa dni, bo taki sajgon miałam że heej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y:
ale dzisiejszy dzień to koszmar:no::no::no:
myśłałam że urodzę w pracy albo umrę prędzej,póżniej miałam umówioną wiz u gin, jak mnie zobaczyła to od razu wysłała mnie do domu bez badania, mam przyjśc jutro na spokojnie:dry::sorry2:
a w pracy było tak: mam pacjenta na fotelu w dodatku to mój kuzyn, musiałam mu podac znieczulenie, a on mi na to, że się boi zaszczyków i mdleje:szok::szok::szok:
ja:nie bój sie, dam ci tak zaszczyk że nic nie poczujesz,zresztą
co drigi facet tak mowi
on:no dobra
podałam mu trochę znieczulenia( nawet nie czuł ukucia), ale fakt samej strzykawki spowodował że straci całkiem przytomność!!!!:szok::szok::szok:
godzine dochodził do siebie, a ja już żadnego pacjenta nie przyjełam bo nie byłam w stanie:-:)-:)-(
długo dochodziłam do siebie,ale już jest ok koszmarny dzień

uff.. dopiero włączyłam komp.
Bardzo się cieszę Magdziarko :-) Może nie dzielny się na moderatora i zastępcę tylko bądźmy razem na równi :-)
Naprawdę się cieszę :-)

lorcia, ja tak samo- na razie mówi, że chce, ale jak mu się odwidzi, nie będę miała pretensji. Nie wykluczam też wersji, że samam go wywalę z porodówki :baffled:.
A dla spokojności- dogaduję się z położną.

Magdziarko;
ja także wysłałam pytanko do aniaslu z pytaniem od czego w ogóle zacząć. Liczę na to, że dostaniemy szczegółowe wskazówki

Lorcia wyglądasz super!!!
Milka wiem, że mam spory brzusio, wyslę zdj za miesiąc to dopiero zabaczysz wielki brzuch,:-D:-D:-D w pierwszej ciąży był tak samo duży, każdy pyta się czy będe miała bliźniaki, no cóż taki mam układ anatomiczny:sorry2::sorry2::happy: zazdrosze ci twoich 2 kg bo jam plus 10:crazy::-(
Joaś oddam ci trochę mojego brzusia, wszyscy się dziwią jak wytrzymam do końca, jak on jest juz taki wieeeelki:szok::szok:

Dziękuję Dziewczynki za odzew;
Już myślałam, że tylko ja mam taki problem z tymi spodniami. Podobnie jak Aniknulka i Mamoocik - może zakupię sobie jeszcze jedną parę na upalne dni (o ile takie będą) pod brzuch ponieważ malej gumki na brzuchu nie zniosę

Joasia;
nie możesz się tak denerwować...wiem,wiem..łatwo powiedzieć.. Poza tym o walącym serduchu również coś mogę powiedzieć - przez fenoterol nawet banalna dotąd czynność jak ubieranie spodni - jest jak wejście na Rysy :szok: Wczoraj jak wchodziłam na 2 piętro do poradni genet. to przez 45 min. serce nie mogło mi się uspokoić i waliło jak szalone...
Magdziarka;
Wiesz, ja ostatnio również nie mam chęci na kulinarne szaleństwa i zaczęlam sobie gotować mrożone warzywa ... Mam nadzieję, że u psychologa nie było tak źle... chociaż zmartwiłam się tym Twoim wypompowaniem..
Ja także ostatnio zasypiam na stojąco .. i później mam ogromne zaległości w czytaniu tego, co tutaj naczarowałyście :-)
Aniu;
widzę, że Ty także miałaś średnio przyjemny dzionek... Jak się czujesz?
Limba;
ja na ostatniej wizycie u pana gienka - powiedziałam, że znowu dostałam upławy i on przepisał mi tym razem takie mega wielkie tablety dowcipne clotrimazolum. Piecze po nich jak nie wiem co - ale trzeba grzbka leczyć ponieważ nieleczony może być przyczyną np. wcześniejszego porodu (tak czytałam)

reklama
Do góry