• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joaś jakaś pesymistka. Ja bym chciała mieć tyle sił. Jestem młodsza a nawet nie śmiem sie równać z twoimi siłam.
Podziwiam cie i jestem zachwycona twoimi siłam.

reklama
Agacino zaszczyk to po prostu znieczulenie, pacjenci generalnie mówia zaszczyk,ten pacjent to mój bliski kuzyn, dlatego podeszłam do tego tak emocjonalnie, poza tym był to dla mnie mój pierwszy raz:zawstydzona/y::-( on całkowicie stracił przytomność zrobił sie siny, etc....czy twoja teściowa pracuje w większym gronie lekarzy? dobrze że dzisiaj u nas było ich kilku i nie byłam sama......uff
Joanna25 dzisiaj sie czułam bardzo źle i strasznie bolał mnie brzuch, od razu po zajsciu całej tej sytuacji byłam u gin,nie chciała mnie badać w takim stanie tylko zrobiła szybko usg czy z małą wszysko dobrze, na szczęście tak:-)

o Qrczę nie zdążyłam sie dopisać do listy:-(
ale jestem stosunkowo od niedawna więc nie wiem czy mnie do niej w ogóle dopiszecie:baffled:
Madziarko jak bedziesz mogła to przy najbliższej okazji zrób to proszę:tak: oczywiście jak nikt nie ma nic przeciwko temu,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry