reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A ja jutro idę do szkoły rodzenie. Nie byłam tam 6 lat i jestem ciekawa czy sie bardzo zmieniło. U mnie szkoła gratis spotkania są co dzień ale ja będę chodziła 3 razy w tygodniu.Więcej napiszę jutro po pierwszym spotkaniu.

reklama
mata,Mamoocik;
Cieszę się, że wszystko ok :-)

Mata, azile;
Wiecie co? w sumie to takie niesamowite, że jeszcze nie wiecie kto u Was mieszka w brzuszku - będzie wspaniała niespodzianka oraz przekonanie, że warto jest czekać :-)

Magdziarko;
ja byłam 2 razy podczas ciąży u dentysty i niestety ledwo tylko dentystka musnęła moich dziąseł - zaczęło płynąć morze krwi.. no i niestety jedna plomba przy szyjce mi wypadła :-( ale to podlega gwarancji :-) z tym, że na tą chwilę to się chyba wstrzymam - niechaj te dziąsła przestaną już tak krwawić

Ja nie mam co sie martwić z kim zostawie dzieci bo teściowa mieszka za ścianą. Tylko tak sobie myślę, ze jak zacznę rodzić w tygodniu to raczej sama, bo mężuś wiecznie z kółkiem i pewnie nie zdąży.

O matko, a co to jest zaszczyk? :szok: :szok: :szok:
Pacjenci na fotelu stomatologicznym dosyć często tracą przytomność - u nas w przychodni zdarza się to przynajmniej raz-dwa razy w miesiącu :-)

na pierwszy poród mój mąż nie chciał pójść ze mną, więc nie nalegałam, ale po po porodzie powiedziałam, że następnym razem nie ma takiej opcji żeby go nie było:no:
ale po sytuacji jaka opisałam na wątku samopoczucie....nie będe go zmuszała;-);-)on chce być tylko pod dźwiami, bo mam cc, więc idę na ten układ;-):tak::-D

Lista i prośba do aniaslu wysłane:-D
Teraz czekamy na odpowiedź o wszystkim będziemy Was z JoannĄ informowały.:-D
A teraz może wybierzemy moderatorki Czerwca 2008 ...co??????????????

reklama
Do góry