reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
W naszym przypadku o pomyłce nie może byc mowy, bo na 100% wiemy co urodzimy: DZIECKO 

kasiau30
Czerwcowa mama'08
To najważniejsze właśnie :-) Jak mnie denerwują te plotkary spod bloku
a kiedy ? a co ? mam ochotę im powiedzieć parę niecenzuralnych ...ale odpowiadam im tez wymijająco , niektóre mają taki tupet że się mojej małej pytają , no wiecie co
a kiedy ? a co ? mam ochotę im powiedzieć parę niecenzuralnych ...ale odpowiadam im tez wymijająco , niektóre mają taki tupet że się mojej małej pytają , no wiecie co

mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja do tych pytań to się przyzwyczaiłam, ale wyprowadza mnie z równowagi jak prawie obce osoby lecą z ręką do mojego brzucha 

Też tego nie znoszę............Ja do tych pytań to się przyzwyczaiłam, ale wyprowadza mnie z równowagi jak prawie obce osoby lecą z ręką do mojego brzucha![]()
Dziękuję Dziewczynki za miłe słowa :-)
Snoopy;
tak jak piszesz - nie nakręcaj się bo będzie się Tobie wydawało, że cały czas masz twardy - wiem to po sobie
Na pewno wszystko będzie oki :-)
Magdalenko;
ja też bym jeszcze pociągnęła ten fenot. ale jak widać ten mega podwyższony puls to też nic dobrego.. Jak skończę go brać to powrócę do asmagu forte 3xdziennie - teraz go nie biorę ponieważ za dużo leków to też nie za dobrze..
Snoopy;
tak jak piszesz - nie nakręcaj się bo będzie się Tobie wydawało, że cały czas masz twardy - wiem to po sobie

Na pewno wszystko będzie oki :-)
Magdalenko;
ja też bym jeszcze pociągnęła ten fenot. ale jak widać ten mega podwyższony puls to też nic dobrego.. Jak skończę go brać to powrócę do asmagu forte 3xdziennie - teraz go nie biorę ponieważ za dużo leków to też nie za dobrze..
reklama
ja też łykam cała batalie lekow i witamin. Ginka przepisala mi magnez z potasem na skurcze łydek, wiec łykam ale zeby było smieszniej to wcale sie nie poprawia
wrecz na uda zaczyna przechodzic co jest dość dziwnym zjawiskiem 

Podziel się: