reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
jak ja widze takiego człeka lecącego do mnie z rękami już z daleka krzycze głośno i wyraźnie że nie życze sobie dotykania mojego brzucha:wściekła/y: doprowadza mnie takie zachowanie ludzi do szewskiej pasji i szczerze mowiac głęboko "gdzieś" mam czy się obraża czy tez ich uraże! I ludzie w bliskim otoczeniu wiedza ze maja tak nie robic!

wlaśnie też tego poszukiwalam :-)
magdziarko skąd ty to wszystko wiesz? :-) taki anioł stróż znający odpowiedź na każde pytanie :-)

Marta coś mi się zdaje ze ta nasza piękan pogoda dzisiaj powoli sie kończy:dry: a było tak pięknie ja wczorjaj spędzilam cały dzień na słoneczku z ksiązką w ręce :-D

A w majowy weekend nad jeziorko skocze z rodzinką:laugh2: to tylko 100 km :-) czasem dobrze zmienic klimat.

Ula zrobiło się troche pochmurno, ale jest ciepło, ptaszki śpiewają :-) cisza, spokój :-) chyba na spacerek się zaraz wybiorę :tak:
A jak dla mnie to mogłoby przez tydzień padać, bo teść skończyłby nam w końcu kuchnię :-D

A my ruszamy do Bialogory nad morze juz 26 kwietnia. Wracamy 6 maja. Chcac nie chcac jedziemy, bo dzieci us miec wyjazd nad morze, a po porodzie raczej bedzie nam trudno w szostke sie wybrac. Tym bardziej ze nikogo do pomocy :(...

A ja chyba jestem cala "najezona" i to z daleka widac, bo jakos mi sie nikt z lapami nie pcha... Na szczescie... Jego i moje :)

reklama
U mnie z rekami do brzuch waskakuje tylkorodzinka,a i tak najpierw pytaja,czy moga.Raz tylko Tata bez niczego poglaskal przez chwile.
A co do pomylek plci,to tez ostatnio sie nasluchalam,kiedy bylam w Polsce na swieta.I nawet spotkalam sie ze znajoma,ktora do samego porodu byla przekonana,ze urodzi dziewczynke,w dwoch roznych szpitalach jej to mowili,jej gin tez.A kiedy wyciagneli jej dziecko(miala cc)-to musieli jej kilka razy pokazywac,bo to byl chlopiec!Fakt,zdazaja sie takie przypadki.
Ja na kazdej wizycie u ginki pytam,czy nic sie nie zmienilo.W zeszlym tygodniu juz mi nawet powiedziala,ze takie pomylki to rzadkosc i ze u mnie za kazdym razem widac dokladnie,ze coreczka,wiec ona nie ma zadnych watpliwosci.A widziala to juz w 4.miesiacu.
Ale ja i tak pozostawiam sobie ten 1% mozliwego bledu,choc nastawiona jestem na coreczke.

Do góry