reklama
No i u nas się rozpadała. Pozstawnowiłam się przejśc( bo ostatnio wszędzie jeżdżę nawet krótkie trasy) - trasa osiedlowa - bankomat , odebranie Olka i jego kumpla z zerówki( właśnie szaleja) i sklep . A tu się rozpadało..przyspieszyłam równo kroku, bo chłopcy nie weszli ze mną do sklepu tylko polecieli pod blok...a na dodatek miałam pranie na balkonie..i teraz siedzę taka zmachana..że szok. Myslę, że pod koniec ciązy taki mały sprincik może się skończyć porodem;-)
Bardzo proszę.
DZiewczynki pod numerami stron danego wątku jest przeszukaj to forum i wpisuje frazę, której szukam..i mi wyskakują stronki.
Zobaczcie co znalazłam:
koszt 10 złPrzedmiotem aukcji jest poduszka poporodowa zapewniająca komfort w czasie połogu. Zalety :
- sypkie wypełnienie dostosowuje się do ciała
- przyspiesza gojenie ran oraz chroni obolałe miejsca
- otwór ułatwia siedzenie co czyni ją niezbędną po porodzie
- łuska gryki działa przeciw potowo oraz wspomaga gojenie ran.
Skład:
- 100% łuska gryki
- 100% bawełna
PODUSZKA POPORODOWA Z ŁUSKĄ GRYKI (341587996) - Aukcje internetowe Allegro
DZiewczynki pod numerami stron danego wątku jest przeszukaj to forum i wpisuje frazę, której szukam..i mi wyskakują stronki.
Zobaczcie co znalazłam:
PODUSZKA POPORODOWA
Z ŁUSKĄ GRYKI
ROZMIAR 40 X 40
WYPEŁNIONA100%ŁUSKĄ GRYKI
MATERIAŁ100% BAWEŁNA
Z ŁUSKĄ GRYKI
ROZMIAR 40 X 40
WYPEŁNIONA100%ŁUSKĄ GRYKI
MATERIAŁ100% BAWEŁNA
koszt 10 złPrzedmiotem aukcji jest poduszka poporodowa zapewniająca komfort w czasie połogu. Zalety :
- sypkie wypełnienie dostosowuje się do ciała
- przyspiesza gojenie ran oraz chroni obolałe miejsca
- otwór ułatwia siedzenie co czyni ją niezbędną po porodzie
- łuska gryki działa przeciw potowo oraz wspomaga gojenie ran.
Skład:
- 100% łuska gryki
- 100% bawełna
PODUSZKA POPORODOWA Z ŁUSKĄ GRYKI (341587996) - Aukcje internetowe Allegro
magdziarka;
z tym deszczem to jakaś sprawiedliwość musi być![]()
Ale mogłaby być taka sprawiedliwość, że wszędzie jest ładnie... A nie, że wszędzie pada

kasiau30
Czerwcowa mama'08
Myslę że może usg 3d są bardziej dokładne i z nich może mniejsze pomyłki.
Ogólnie to i u dziewczynek i u chłopcóww kroku cos wystaje tylko po pewnym czasie tworzy się albo siusiak albo pipka i lekarz tez ma z tym problem czasem. Mój gin od Usg ma opinię nieomylnego w tej kwestii.
Ogólnie to i u dziewczynek i u chłopcóww kroku cos wystaje tylko po pewnym czasie tworzy się albo siusiak albo pipka i lekarz tez ma z tym problem czasem. Mój gin od Usg ma opinię nieomylnego w tej kwestii.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ale sprawiedliwość Magdziarka
u nas teraz pada, jest zimno i nie dawno była burza
a po słońcu śladu nie ma 

reklama
Podziel się: