reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
My raczej w domciu zostaniemy,bo mamy duzo do zrobienia w pokoiku Majki,reszte tez przydaloby sie odmalowac....

reklama
No i u nas się rozpadała. Pozstawnowiłam się przejśc( bo ostatnio wszędzie jeżdżę nawet krótkie trasy) - trasa osiedlowa - bankomat , odebranie Olka i jego kumpla z zerówki( właśnie szaleja) i sklep . A tu się rozpadało..przyspieszyłam równo kroku, bo chłopcy nie weszli ze mną do sklepu tylko polecieli pod blok...a na dodatek miałam pranie na balkonie..i teraz siedzę taka zmachana..że szok. Myslę, że pod koniec ciązy taki mały sprincik może się skończyć porodem;-)

Bardzo proszę.
DZiewczynki pod numerami stron danego wątku jest przeszukaj to forum i wpisuje frazę, której szukam..i mi wyskakują stronki.

Zobaczcie co znalazłam:
PODUSZKA POPORODOWA
Z ŁUSKĄ GRYKI
ROZMIAR 40 X 40
WYPEŁNIONA100%ŁUSKĄ GRYKI
MATERIAŁ100% BAWEŁNA

koszt 10 złPrzedmiotem aukcji jest poduszka poporodowa zapewniająca komfort w czasie połogu. Zalety :
- sypkie wypełnienie dostosowuje się do ciała
- przyspiesza gojenie ran oraz chroni obolałe miejsca
- otwór ułatwia siedzenie co czyni ją niezbędną po porodzie
- łuska gryki działa przeciw potowo oraz wspomaga gojenie ran.

Skład:
- 100% łuska gryki
- 100% bawełna

341587996

PODUSZKA POPORODOWA Z ŁUSKĄ GRYKI (341587996) - Aukcje internetowe Allegro

Myslę że może usg 3d są bardziej dokładne i z nich może mniejsze pomyłki.
Ogólnie to i u dziewczynek i u chłopcóww kroku cos wystaje tylko po pewnym czasie tworzy się albo siusiak albo pipka i lekarz tez ma z tym problem czasem. Mój gin od Usg ma opinię nieomylnego w tej kwestii.

U nas już nie ma sladu po deszczu słońce jak oszalałe...mam okna pootwierane na szeroko. Wszystko poschło co na balkonie najpierw zmokło. Teraz się wezmę za prasowanie:-)

reklama
W Elblagu nadal piekna pogoda:tak: troszku deszczu bylo i nawet zagrzmialo az dwa razy:-D
z mlodym bylam na bardzoo dlugim spacerze i teraz chlopina odsypia:-D

Do góry