• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu grunt to brać siły na zamiary!! Mnie jeszcze będą czekać generalne porządki , bo od wtorku będę miał malowanko całego mieszkank. Całkowicie zminiam pokój dla dzieci. Kupuje nowe meble więc bedzie co sprzątać. Ale ja sie śmieje, że już tylko palcem będę pokazywać co i gdzie trzeba robić. HIHIHIHi

reklama
Ale fajnie Agusia, taki poród jak Twój mi się marzy. :-)Ja od przyjazdu do szpitala urodziłam po 10 godzinach, w tym 1,5 godziny parcia.... Może tym razem pójdzie szybciej.

Agusia zdrówka życzę :-)

Mi się ostatnio nic nie śni, bo w nocy ciągle budzi mnie chrapanie mężulka :baffled: ostatnio noc w noc :sorry2: staram się nie złościć, bo on nie ma na to wpływu, a na dodatek ostatnio ciągle jest przemęczony, bo praca, remont i jeszcze studia :sorry2: mam nadzieję, że szybko się ze wszystkim uporamy i będzie miał chwilę oddechu przed porodem ;-)

Kasia to fajnie mialas, a nie przeszkadzala ci rozmowa w rodzeniu lozyska???;))) Ja sie boje jak to bedzie a wy piszecie ze porod od 3 do 13h moze trwac to wole nie myslec:-/

Snoopy nie martw sie!!! Z regóły jak długo trwa poród to i jest łagodniejszy, a jak szybki poród to i bóle są intensywniejsze i częstsze. Ja nigdy nie rodziłam łożyska samo wyszło i nie wiem co to znaczy. Wystarczały 2 3 skurcze parte i było po wszystkim:-)

Snoopy spokojnie, będzie dobrze :tak::-)
Moja kuzynka długo parła, ale nie dawala rady, jednak jak okazało się, że dziecku puls zanika, to się przyłożyła i po kilku parciach było po wszystkim :tak: grunt to dobre nastawienie ;-) (ja się nastawiam, że zacisnę zęby, ale dam z siebie wszystko, żeby szybko poszło ;-) tylko nie wiadomo czy to wystarczy :baffled:)

reklama
Nie no chwilę z nią rozmawiałam i jej powiedziałam że mam parte i żeby mi nie przeszkadzała . Co do łożyska to łatwo mi wyszło, jak się ma już dzidzię i ją zobaczy to reszta wydaje się taka banalna. Jak mnie zszywali to miałam małą na brzuchu gadałam z lekarzem, śmiałam się i byłam szczęśliwa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry