reklama
Ja tak mam, czasami chciala bym zeby juz byl koniec maja, wtedy maluszek juz by sie mogl wykluc:-):-):-):-)czy Wy tez kochane tak macie ze zazdrościcie tym które się juz rozdwoiły?? bo ja coraz bardziej![]()
milkaaa
Czerwcowa mama'08
No tak Milka nie ma jak dobre, czerwone albo zielonkawe zerwaze prosto z krzaczka truskawkito jest dobry argument
![]()
zawsze trzeba sobie poszukac dobrych stron sprawy

wypatruje ich wiec....na czeresnie chyba sie nie zalapie...ale na truskawki mam spore szanse

Pies spi u siostry w pokoju do mnie teraz wpada goscinnie sie czasami przywitac
)) Obwachal juz wszystkie maluszkowe zakupli
)) Mysle ze bedzie dobrze, moze J bedzie sie szamotal z psem a ja spokojnie wozeczek bede prowadzila
)) W praniu sie okaze
)) A jak nie to siostra sie odchudza i bierze go ze soba zeby pobiegal wiec tak tez moze jeszcze przez jakis czas zostac
))
Myszka a jakiej rasy ten twoj oszolom bo my asta mamy
))
Myszka a jakiej rasy ten twoj oszolom bo my asta mamy
mata-kow
mama do kwadratu :)
U teściowej juz kwiatki na truskawkach przekwitają, więc już nie długo będą truskaweczkiNo tak Milka nie ma jak dobre, czerwone albo zielonkawe zerwaze prosto z krzaczka truskawkito jest dobry argument
![]()

kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja bym już chciała się rozdwoić ale z drugiej strony też mam jeszcze kilka pomysłów. Szwagier zaczął mi robić półkę i czekałam tylko co nie wypali ...okazało się że mu źle płyty przycięli i pojechał zawieść je z powrotem. Dobrze , że mu przytną dzisiaj ale wydawałoby się że to taka prosta szafka a tu gucio , co oczywiście wiąże się z przedłużeniem totalnego bałaganu bo musiałam wszystko z jednego pokoju wynieść do drugiego. Do tego oblałam w kwietniu prawko i termin wypada mi teraz na 2 tygodnie przed terminem porodu. Od tamtej pory wcale nie jeździłam i szczerze mam to już w .....ale co tam jak nie urodzę to pojadę chociaż zaliczyć obecność bo nie sądzę żebym zdała , nie mogę trafić na porządnego instruktora niestety 

Myszka1125
Czerwcowa mama'08
Klucha to mieszaniec, chyba z wyżłem z tego co weterynarz twierdzi. Małe, czarne i szalone:-) też już zdążył obwąchać wszystko co Maleństwa, ba! on brzuszka pilnuje

http://img337.imageshack.us/my.php?image=obraz004kh7.jpg
to właśnie Klucha - najgroźniejszy pies świata:-):-) tylko nie wiem czemu nie chce mi się zdjęcie pokazać
( więc daję linka

to właśnie Klucha - najgroźniejszy pies świata:-):-) tylko nie wiem czemu nie chce mi się zdjęcie pokazać
reklama
milkaaa
Czerwcowa mama'08
Myszka - sliczna mordka
My pieska planujemy po przeprowadzce - wlasciwie Jagoda dostanie szczeniaka na 3 urodzinki- we wrzesniu
Raczej bedzie to owczarek niemiecki - ale jeszcze nei wiem
zalezy mi na rasie zalecanej przy dzieciach, ale jednoczesnie troche obronnej - zeby biegal wokol domku
ale bardzo mozliwe ze wezmiemy jakiegos kundla-szczeniaka ze schroniska - akbym teraz poszla do schroniska - na bank bym wyszla z takim wlasnie psiakiem - ale nie zapuszczam sie w tamta strone - choc mam po spacerku blisko - bo na 46 m2 jest nas czworo - zaraz bedzie piatka i psa na glowie nie chce;-)

My pieska planujemy po przeprowadzce - wlasciwie Jagoda dostanie szczeniaka na 3 urodzinki- we wrzesniu
Raczej bedzie to owczarek niemiecki - ale jeszcze nei wiem
zalezy mi na rasie zalecanej przy dzieciach, ale jednoczesnie troche obronnej - zeby biegal wokol domku
ale bardzo mozliwe ze wezmiemy jakiegos kundla-szczeniaka ze schroniska - akbym teraz poszla do schroniska - na bank bym wyszla z takim wlasnie psiakiem - ale nie zapuszczam sie w tamta strone - choc mam po spacerku blisko - bo na 46 m2 jest nas czworo - zaraz bedzie piatka i psa na glowie nie chce;-)
Podziel się: