• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Co do prawka to ja moje troszke przez brzuszek zaniedbalam i nawet na egzamin sie nie zapisalam, pujde tak jak wy jak juz dzidzi bedzie na swiecie;))))

he he he wiedziałam co robię, jak poszłam na kurs po 18-tce:-p bo jakbym teraz miała zdawać, to biedny instruktor, egzaminator i wszyscy w okolicy paru metrów. Jeżdzące zagrożenie zdrowia i życia:-):-) co nie zmienia faktu, że oczywiście trzymam kciuki za wasze egzaminy:-) i zyczę powodzenia

ja to jeszcze załapalam sie na prawko jak mozna bylo w wieku 17 lat robić :-D i szczerze mowiac teraz bez prawka jak bez reki, po za tym chyba minęlam sie z powolaniem:-D kocham jezdzic autem, mogalabym byc kierowca zawodowym, w kazde auto wsiade i kazdym pojade:-D

Skądś to znam :] Kluchę przywlókł mój brat, a tak jakoś został się mi:-) ale przynajmniej ma mnie kto na spacerki wyciągać, tak samej pewnie by mi się nie chciało :-)

Ja też uwielbiam jeździc...............spiewać za kierownicą.....:-D
za jakąś godzinę muszę się zawieżc do ginekologa - co uczynię z lubośćia.

I milkaaaaaaa zrobiła mi smaka zajrzę do warzywniaka może mają cos z truskawek:tak:pewnie mają ale nie nasze:-(

A ja już po wizycie w poradni cukrzycowej i niestety będe aplikować insulinę. Po poziłkach cukier OK tylko na czczo był ponad 100 więc nie było wyjścia. Dieta nadal no i o 22 zastrzyk a o 3 nad ranem badanko cukru. Zobaczymy. Dziś jakoś to wszystko przyjęłam na spokojnie.
Poza tym dostałam recepty któe sa do poprawienia więc tylko nastałam się w aptece - rewelka - jednak bez nerwów. Mówię Wam jestem jakaś taka spokojna nie wiem czemu wszystko wolno spokojnie bez pośpiechu jak nie ja:tak:

reklama
Tirem też pojedziesz Ula?? Ja jeżdżę fordem kombi kochanej mamusi i ostatnio,jak wsiadłam do matiza to... klaustrofobia:-):-) jakieś takie maleńkie toto:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry