reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
kasiau - tulam z prawkiem
ja zlozylam wniosek - zaproponowano mi termin na koniec maja - ale nie skorzystalam - nie wyobrazam sobie z tym wielkim brzuchem...i stresow juz dosc oldze zafundowalam na jazdach z tym palantem - instruktorem - wiec na spokonie zapisalam sie na koniec lipca - mam nadzieje szybko wydobrzec po porodzie i wziac kilka lekcji....i zobaczymy

reklama
Polecam boksera - moi teściowie mają - i bojowe toto i do dzieci wspaniale się nadaje. A do tego łatwe w wychowaniu :) No i jako szczeniaczek prezentują się zabójczo wręcz:-):-)

my z moim M mieliśmy zwierzaki, i stwierdzamy ze jak narazie zadnych sierściuchow w domu ;-) są słodkie i kochane ale i zjamujące :tak:

heh a ja nadal i chyba jedyna bez kreski na brzucholku śmigam :-D i nic nie wskazuje na to ze bede jej posiuadaczką:-D

wiecie co pogoda cudna na dolnym ślasku, ja dla odstresowania zrobilam sobie mały spacerek za kosiarką do trawy (przyjemne z pożytecznym) , sloneczko grzeje , lekki wiaterek, pachnaca soczyscie zielona trawa i owady:baffled: krwiopijcy

ja tam nic nie wiem, żeby bokserom z pyska kapało :) a może to psiak teściów taki dobrze wychowany i nie ślini się gdzie popadnie??

Ula - z tymi sierściuchami to niby racja, ale Klucha to część rodzinki :rofl2::rofl2: więc go nie wypędzę:-) ale jakby go nie było, to chyba bym odpuściła. małe dziecko + mały sierściuch = wielkie kłopoty :):)

my z moim M mieliśmy zwierzaki, i stwierdzamy ze jak narazie zadnych sierściuchow w domu ;-) są słodkie i kochane ale i zjamujące :tak:

heh a ja nadal i chyba jedyna bez kreski na brzucholku śmigam :-D i nic nie wskazuje na to ze bede jej posiuadaczką:-D

ja też nie mam - a w poprzedniej ciąży miałam :-)

eee - ja tez bez kreski
poprzednio - zawsze - ale ta ciaza ak uz pisalam - inna zupelnie jest
brodawki za to mam ciemne

Wiem wiem ale może jakoś spróbuję , najwyżej nie pójdę . Jak byłam ostatnio to nerwy jeszcze większe w ciąży więc trudniej się skupić. Masz rację że to przełożyłaś i tak masz dużo na głowie. Mi szwagier stuka szafeczkę i oby tak mu do końca szło jak teraz to do wieczora skończy . Jutro będę mogła sprzątać ten bałagan.
Co do zwierzaków to ja mam kota ale na razie jest na wiosce. Na zimę przywieziemy go pewnie ale to nie będzie zbyt fajne bo na bank zacznie się ładować do łóżeczka małej.

reklama
Ja mam drogiego psa ze schronu;))) wabi sie Peja;))) a tak wyglada z kawalkiem Douglasa jak byl malusi;))))

2eewx20.jpg

Do góry