• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kobietki jestem tak zaganiana ze nawet nie mam czasu poczytac .Moze jutro bede miala chwilke. W czwartek aolbo piatek znowu mam w planach troszke zalatwiania ale od poniedzialku luuuuz..

reklama
Magda, ale masz okrąglutki brzuszek :tak: a i rozmiar jeden z większych ;-):-D

Muszę się zmobilizować i pstryknąć sobie fotkę, bo dawno nie robiłam :sorry2:

magdalenkakol kochana zwolnij troszeczke! Kobito nie tak szybko, teraz wszytkie powinnyśmy leżeć i delektować się ostatnimi tygodniami z naszymi brzucholakami;-) heh no coż rzeczywistość niestety jest inna co:-)

a mówią, że kobitki to małymi autkami najchętniej jeżdzą:-) coś w gatunku Tico :-):-) a tu chętna na prawko na TIRA - tak trzymaj :] ja do tej pory największym autkiem to IVECO jeździłam, fajne toto, podwyższane, poszerzane WIELKIE:-):-) i jakie wrażenie na facetach, jak z takiego autka wysiada kobitka hehe:-)

to fakt faceci jak widzieli mnie za kierownica busa to mieli miny:szok: teraz z reszta w tatowym aucie też wygladać musze dziwnie :laugh2:coż zawsze mialam pociąg do dużych aut :-D i nadal to zazwyczaj ja prowadze a nie moj M , a on szcześliwy bo ma kierowce :-D

Myszka1125 ja naturalny mam bardzo ciemny brąz,ale zanim nakładam jakikolwiek kolorek to rozjasniam włosy do białego koloru,potem dopiero czerwien czy różowy.

UrszulaL to obie mamy wojne domową,czasami sił mi brakuje.Tez nie mam pomysłu,z natury nie lubie sie burmuszyc,ciche dni chyba bardziej mnie męczą niż jego.Pomysłów brak:-(

snoopy12,no mi tez juz dzisaj przeszło,poprostu sił nie mam .

UrszulaL to bratnie dusze jestesmy.Ja sobie zrobiłam prawko w prezencie na 30 urodziny.Zaczęłam od Citroena XM,potem Jeep Cherooki,obecnie Jaguar XJ6 i Land Rover.Uwielbiam duże,długasne samochody,czuje sie bardzo bezpiecznie.
Widze ,że u mnie w miescie mnóstwo kobitek prowadzi własnie wielkie samochody,równiez autobusy i potężne Tiry.Mniamm,miec takiego Tira wychromowanego:happy::happy::happy:
Niedługo czeka mnie zakup Vana dla rodzinki, w koncu to bedzie nas 6:-):-)

UrszulaL,oj inna inna.:tak::sorry2:
Ja dzisiaj od rana tez biegam,najpierw z dziecmi do szkoły,potem całe przedpołudnie po fabrykach i agencjach.Oczywiscie ja wszędzie a moi panowie z tyłu pokornie ,zamiast sie odzywac to czekali ,ze niby gdzie diabeł nie może tam....:tak:
Jutro bedzie to samo,plus oglądanie domów.Mam nadzieje ze pozałatwiam ta robote dla szwagra plus przeprowadzka.I chce w koncu walnąc sie na wyro i NIC NIE ROBIC.Bo jak juz sie rozdwoimy to dopiero zacznie sie jazda.Znowu rok bede chodzic niewyspana.:szok::szok::szok:

U Nas w mieście tylko jedna pani pracuje w komunikacji miejskiej - prowadzi autobus...i ma same pozytywne opinie od pasażerów.

Ja też myślałam, że nie dam rady jeździć niczym większym od Corsy( na której robiłam prawko) ale spokojnie. sama mam ciut większy ale nie ogromny :-Dsamochód bo Audi A3 , w ubiegłym roku mąż miał astrę combi potem forda mondeo combi i też jeździłam i wcale się nie boję.;-).

Ciekawe jak Agacinie prowadzi się jej nowe - duże autko!!!

reklama
Dziewvczyny - ja w wieku 17 lat zapisalam sie na prawko - jak wszyscy w szkole - ale...stare dzieje - wygolilam sobie pol glowy - a drugie pol zostawilam dlugie hery - i jak matka dojrzala ze pol glowy lyse - cofnela kase - a swojej nie mialam - to byly czasy przedmaturalne - liceum. No i tak sie uchowalam bez. Teraz mam cykora - bo od wrzesnia wyprowadzamy sie poza miasto - Agata w szkole w miescie - 14 km...a a z dwojka szczeniat na zadupiu - same rozumiecie - no ale musze kiedys zdac, nie? Narazie jak jestesmy na budowie - jade sama do sklepu mezowi po piwo:-D - tak w ramach cwiczen

Z dobrych wiesci - pan skasowal mnie 257 zl za wymiane grzalki w pralce i pierwsze pranie dzieciowe wyprane w 95 stopniach juz sobie schnie...slicznie wyglada - a ja mam uspokojone sumienie. Nasza pralka dezynfekuje nawet w 30 stopniach - ale kilka bialych ciuszkow po Jagodzie mi zzolklo - i zwlekalam z praniem do naprawy pralki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry