reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Cholera a moja pralka też ma coś nie haloooo bo mi czasem słabo czarne płucze i wcale nie wlę dużo pranie( może się swobodnie kotłować ) i nie wlę też nie wiadomo ile proszku....głupia jakaś...trzeba będzie wynmienić.....

A z tym prawkiem milkaaa to pewnie sobie poradzisz i zdasz.

Ula - taaaa, tez kiedys tak myslalam - ale ten palant - instruktor tak mnie zdolowal - nagadal mi ze sie nie nadaje do ruchu miejskiego i takie tam...poklocilam sie z nim i rozstalismy sie:zawstydzona/y: Tak mnei zniechecil, szok

Kiedys tam zdam:tak:

Milka wiesz co robią w takich sytuacjach takie baby jak my? Z zawziętości mobilizuja sie tak zeby pokazać tym palantom jak bardzo byli w błędzie;-)

Moj M mowi ze jak ja sie zdenerwuje to mój mózg zaczyna pracować na wyższych obrotach i nie ma wtedy dla mnie rzeczy niemożliwych. :-D Gdzie mnie drzwiami wyrzucą tam oknem wróce:-D

Magdziarko ciesze sie ze u Ciebie ok i maluch rosnie :-)
Aniknulka trzymam mocno za Ciebie kciuki- dobrze ze jestes spokojna ;-)

Aniknulka dorze że jesteś spokojna,mam nadzieje że ten cukier w końcu sie unormuje;-)
Madziarko to dorze że u Ciebie wszystko ok,:-D:-D
ciekawe co jutro mi powie ginka:dry:

reklama
Magdalenko ładny brzusio!!!!!!!!!!!!!:happy::happy::happy:
zaraz zrobie fotkę mieszkania mojej niuni:-D
dołączam zdjęcia

Załączniki

• PICT7782.JPG
    PICT7782.JPG
    25,1 KB · Wyświetleń: 23
  • PICT7783.JPG
    PICT7783.JPG