reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Moje maleństwo jeszcze wysoko w brzucholku siedzi, znęcając sie nad moją przeponą i żebrami :-D kopiąc niemiłosiernie:-Dza to główka i piąsteczkami robi sobie miejscena dole :-D

Piękne, aleście się rozpisały wczoraj, aż ciężko nadrobić :-):-) współczuję Wam zgagi biedactwa, mam nadzieję że szybko przejdzie:rofl2: mój żołądek się nie rozdrabnia - po co zgaga albo mdłości - od razu do Rygi :sorry2:

Agacinko, jak tam psiak?? Polepszyło mu się??

Snoopy, ale ty masz zapędy - bull teriery:sorry2: i jak mniemam inne bojowe psiaki??:-p fajna definicja "zameczka błyskawicznego", swoją droga też się zastanawiałam, po co toto sie robi:-p aaa wyrazy współczucia z powodu braciaka, jego panny i utraconych płatków - ubij wałkiem, nie krępuj się:-p

Ja dzisiaj od rana planuję mord na moim Kochaniu, tak jakoś mnie wnerwia, sama nie wiem czemu... no i ogolić się nie chce, gad wstrętny :wściekła/y::wściekła/y: buuu....:sorry2:

Marta no śliczniuta rezydencja:-D dzidzia ma gdzie poszaleć:-D
magdziarka a ciebie prosze o nie oszukiwanie ze juz 36t jutro:-D. Taki malutki zgrabniutki brzusio i to w 9 m-cu :-D pozazdrościć

magdziara ja mam termina na 7 a moje położna (oddzialowa) na jakieś szkolenie sie wybiera w tym czasie:sorry2: też bym się z chęcią uwinela pod koniec maja :tak:

ja jutro po odbiór wyników jade i do ginki, toche mam pietra szczerze mowiac;-)

aaa wyrazy współczucia z powodu braciaka, jego panny i utraconych płatków - ubij wałkiem, nie krępuj się:-p

Ja dzisiaj od rana planuję mord na moim Kochaniu, tak jakoś mnie wnerwia, sama nie wiem czemu... no i ogolić się nie chce, gad wstrętny :wściekła/y::wściekła/y: buuu....:sorry2:
Chetnie bym go ubila ale to takie wielkie jest ze wole sie nie porywac bo on nie obliczalny jest:zawstydzona/y::zawstydzona/y: raz go koles na imprezie jakiejs wkurzyl to po sikiery przyjechali i tak wpadli na impreze (rzecz jasna balet zamkneli...:sorry2::sorry2::sorry2:)

A co do golenia sie to moj brzydal mogl by chodzic zarosniety:zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak zaczynam mowic ze mnie drapie itp to po paru godzinach sie lituje i sie goli:tak::tak::tak::tak: ale to jest meczace:wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny, brzuszki śliczności, aż pokuszę się i pokaże własny:-)

wow, jestem z siebie dumna, udało się wstawić fotkę :-)

reklama
Do góry