reklama
kacha381
Czerwcowa mama'08
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt.
Azile tetno synka jest w porzadku przez ostatanie dwa i pol tyg. mialam robione ktg 2 razy dziennie i tetno dziecka od 120 do 165 jest ok. Byle by nie bylo caly czas na zapisie takie samo. U mnie nieraz bylo wyzsze nawet do 170 ale to przez fenoterol on przyspiesza moje i dzidzi tetno.
Azile tetno synka jest w porzadku przez ostatanie dwa i pol tyg. mialam robione ktg 2 razy dziennie i tetno dziecka od 120 do 165 jest ok. Byle by nie bylo caly czas na zapisie takie samo. U mnie nieraz bylo wyzsze nawet do 170 ale to przez fenoterol on przyspiesza moje i dzidzi tetno.
dziewczynki gratuluję udanych wizyt
azile gratuluję chłopczyka:-) w końcu wszystkie już wiemy"miej więcej" co mamy w naszych domkach
mam nadzieję że Julcia ma się dobrze i donosi spokojnie dzidzie do końca!!!
ja mam wizytę jutro.odebrałam już wyniki posiewu i na szczęście nie mam żadnych paskudztw i mam nadzieję że już taj zostanie do końca

azile gratuluję chłopczyka:-) w końcu wszystkie już wiemy"miej więcej" co mamy w naszych domkach

mam nadzieję że Julcia ma się dobrze i donosi spokojnie dzidzie do końca!!!
ja mam wizytę jutro.odebrałam już wyniki posiewu i na szczęście nie mam żadnych paskudztw i mam nadzieję że już taj zostanie do końca

a ja już nie mam sił:-( brzuch twardy jak skała do tego maluszek usadowił się tak nisko że mam straszne parcie na cewkę i szyjkę jesos jaki to ból

dosłownie chodzić nie mogę:-( w sumie to żadna pozycja nie jest już dla mnie najlepsza
noce do d...... co chwila toaleta i gorące poty mnie zalewają:-(
dobrze że już tak niewiele zostało

dobrze że już tak niewiele zostało

No laseczki zaczynamy coraz bardziej narzekac.....i to tak już bedzie :-(. Ja taka niewzruszona byłam ale też już odczuwam tę końcówkę ciąży jako uciążliwą. Kręgosłup mi siada jak jestem za długo w jednej pozycji. Z puchnieciem to tak w kratke...A dzisiaj to mnie spojenie pobolewało..ciężar dziecka ułozonego główką w dół robi swoje.
reklama
Podziel się: