reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A mnie dzisiaj teściowa pocieszyła, że dzoewczynki lubią się w 8 m-cu rodzić :baffled: Ja na razie na twarzy nie puchnę, chociaż taka pucołowata się zrobiłam :sorry2:

Jeśli chodzi o ubrania, to ja sklepy omijam łukiem, ale nie dla tego, że mam manię kupowania, tylko szkoda mi nerwów, bo nic nigdy odpowiedniego dla siebie nie mogę znaleźć :baffled: nic mi się nie podoba i w niczym się dobrze nie czuję :sorry2: zakupy to dla mnie horror :no: a najlepsze jest to, że zrobiłam porządki w szafie i wyrzuciłam większość przedciążowych rzeczy i zostawiłam tylko swoje ulubione, więc po porodzie czekają mnie spore zakupy:dry:, ale na razie się tym nie przejmuję, bo nie wiem jak bardzo się zmieni moja sylwetka :sorry2:

Ja tez nie kupuje niczego specjalnego do ubierania po porodzie. Mam jedną luźniejsza sukienkę, wiązana spódnicę, jedne bardziej rozciągliwe sztruksy i jeszcze parę innych rzeczy. Jakoś to będzie. Z resztą szkoda mi pieniędzy i miejsca.
Z Wojtkiem było tak, że przez 2-3 miesiące dochodziłam do dawnej figury. Nie chciałam nic nowego kupować, bo liczyłam, że jeszcze schudnę. Potem koło 6 miesiąca po porodzie spadłam 3 kg poniżej wagi przeciążowej i wszystko na mnie wisiało. I dopiero na wiosnę (czyli po jakiś 9-10 miesiącach) przytyłam i wróciłam do pierwotnych gabarytów. No i zaczęło się bieganie po sklepach. :-D

oj dziewczynki widze,ze podobnie dzialamy ja tez pochowalam ciuchy te ktore nosilam przed ciaza,stroje sie ale tylko w dresiki najwygodniej mi w nich zawsze mozemy zrobic sobie fajna fryzurke zalozyc fajna bizuterie i juz lepsze samopoczucie:-)Snoopy ja mam ten sam problem z tymi rozstepami wyskoczyly mi od srodka ud, tam wlasnie nie smarowalam kremami jak wszedzie indziej to byl chyba powod ich powstania,pozdrawiam goraco;-)

Dziewczynki tak sobie popatrzyłam na listy dzieciaczków urodzonych na innych forach...zauważyłam, że np u majówek to na 14 urodzonych jest tylko dwóch chłopców. Może Marty teściowa ma rację, że dziewuszki sie bardziej na świat pchają . Na kwietniówkach sporo dzieci przyszło też przed czasem. A co jeszcze dzieci rodzą się dość krótkie - społeczeństwo nam maleje, czy co??? a ja mam tylko dwa bodziaki na 56 reszta na 62 ..no nic....nie bede wpadała teraz w panikę....

Azile-gratulacje!!

fajnie,że u was wszystko gra po wizytach :-)

ja jutro pomykam na posiew moczu, posiew z dróg rodnych i ktg - oby Bognie nie zachciało się tylko wykluć przed wynikami :-)

reklama
Magdziarka ciuszki można podwinąć;-)

Dla siebie kupiłam wczoraj tuniczkę ale się suszy więc pokażę wam zdjątko jutro

Poza tym nie przejmuję się już wagą najważniejsze żeby mojej dzidzi było dobrze w brzuszku i nie spieszył się za bardzo. Co do opuchlizny, to wczoraj było dosyć ciepło i mi też i ręcę i nogi popuchły nie wiem jak twarz nie warto się zaraz nakręcac i słuchać kobitek, które rodziły w innych warunkach niż my. Spokojnie, jak zaczneicie się denerwowac to napewno wcześniej urodzicie:tak: odpoczynek, relaks i zero babcinych porad;-)

Do góry