Ula a czemu aż tyle Ci tej krwi pobieraliwampiry jakieś?
eee tam wampiry - to nie wiecie,że na zapleczu pielęgniarki kaszanke produkują?? ;-)
nie wiem jak wy ale nic mi się nie chce - usiadłabym w fotelu i gapiła się w okno... masakra...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ula a czemu aż tyle Ci tej krwi pobieraliwampiry jakieś?

Aniknulka śliczny brzusio :-):-):-) i jakoś tak wysoko w porównaniu z moim![]()
ale spoko, nie panikuję :-)A mnie dzisiaj teściowa pocieszyła, że dzoewczynki lubią się w 8 m-cu rodzić![]()
moja polożna tez stwierdzia ze dziewuszki to szybciej na świat się pchają
ja na buzi nie puchne narzie wrecz przeciwnie po pobraniu krwi zapadly mi sie,![]()
!!!!!!!!! Wczoraj internet mi padł i nie miałam jak z wami pogadać.
. Więc idzie lato a ja mam pare obcisłych i krutkich bluzeczek
. Raczej takich to ja nie nałożę po porodzie. Wczoraj byłam w mieście z kolerzanką i kupowałyśmy dla jej chrześniacza ubranko do chrztu. Pani która sprzedawała ubranka mówi do mnie że to pewnie dla mnie , aj że nie. Tp Pani sie pyta pierwsze, ja że trzecie. Pani szczęka na lade opadła i mówi" Oj dziecko to ty pierwsze w 15 lat musiałaś

". A ja z uśmiechem na twarzy, ze ja już trzydzieche rozmieniam, myślałm że kobietka zemdleje. Ale numer 

Fajnie czuć się młodo mimo ciąży. Podoba mi sie to.