reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
wilmek to ,ze polozne sa dobre to najwazniejsze.Bo jak polozna dobra to lekarz niepotrzebny.

milkaaa sama znasz swoje dzieci najlepiej,jak lekarz do dupy to mama musi ratowac.

A ja nie mam nawet ochoty kłaść się spać, bo wiercę się niesamowicie i rano wstaję bardziej zmęczona niż się położyłam :baffled: do tego biedny mężulek odsypia teraz nieprzespaną noc, bo głowa mnie bolała i nie mogłam spać, a on się bał, że coś mi złego się dzieje :sorry2: chociaż też najadłam się trochę strachu, bo wieczorem zaciągęło nam dymu do domu i nie wiem czy nie przez to tak mnie głowa w nocy rozbolała :-(

Aniu trzymaj się i wytrzymaj do końca maja.....co najwyżej w cioci Magdziary imieniny 29 maja pozwalam rodzic...wtedy juz nie będzie zadnych zagrożeń...ale to juz niedługo gwarantuje Ci, że zleci jak z bicza!!!
Magdziarko takich cioć co maja imieniny w ten dzien bedzie wiecej. Zauwazylam ze bardzio duzo nas jesty o tym imieniu na naszymn watku.. Tyle ze moze niektore maja w inny dzien imieniny.. Ja bym sien nie pogniewala jakby mi dzidzia taki prezent zrobila ..zawsze to jedna imprezka by byla..

u nas dzisiaj tez bunt dwu a moze to trzylatka powrocil...ze zdwojona sila - a myslalam ze mam uz to za soba :baffled:
musialam ja przyniesc pod pacha do domu ze sklepu - afere o cukierki zrobila - ktorych nie kupilam:tak: ale sie zmachalam

limba - ostra jestes :-D
ale ta chemia dziala :-D - niestety potem tez jeszcze dziala - nawet nie wiem czy na mnie nie gorzej i bardziej...

cześć dziewczynki:tak:

właśnie wróciłam od ginki.mam juz 4.5 cm rozwarcia:szok: mały strasznie napiera na spojenie aż ginka nie mogła dokładnie zmierzyć rozwarcia bo jej główka małego przeszkadzała:szok:
jutro rano mam ktg i usg i jak zacznie coś się dziać to zostanę już w szpitalu:szok:
jestem w strasznym szoku że to już tak blisko.co prawda skurcze mam ale spokojne więc może niunia się aż tak nie pospieszy ale bynajmniej miałam już ostatnią wizytę u ginki reszta to już tylko ktg w szpitalu:szok:

reklama
Lorcia spokojnie, leż w łóżku, zaciskaj kolanka, to maleństwo może jescze trochę posiedzi :tak:
Ale u Ciebie mało co zostało do końca, więc nigdy nie wiadomo. Będzie dobrze :tak: już nie długo będziesz tulić maleństwo :-)

Do góry