J
Jola244
Gość
Lorcia moze to i dobrze szybciej będziesz miała to za sobą i i iskierkę będziesz szybciej tulic 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

w sypialni gorąco jak w piecu - ale ogólnie jest ok...
ale u Ciebie gorąco pod wieloma względami ;-)
staram sie byc spokojna ale juz nie daje rady, wszedzie kurz i pyl , moj tato ja z pokoju wychodzi to od gladzi ciadnie sie za nim biala smuga pylu i po calym domu! Meble w garażu , panele na strychu, dzieciowe rzeczy przyprawiaja mnie o klaustrofobie bo poupychane wszedzie

będziesz miała sliczne mieszkanko :-)
zadzwoniłam do położnej i ona powiedziała abym tego nie brała i jedynym lekiem jaki toleruje w ciąży to paracetamol. Z tym, że nie ma od działania przeciwzapalnego - więc raczej pomoże w drobniejszej infekcji. Wiadomo, że wirusów nie leczy się antybiotykami a niestetywielu naszych lekarzy z przyzwyczajenia przepisuje bez sensu tony antybiotyków - a później mamy zmutowane wirusy..