Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
do tego biedny mężulek odsypia teraz nieprzespaną noc, bo głowa mnie bolała i nie mogłam spać, a on się bał, że coś mi złego się dzieje
chociaż też najadłam się trochę strachu, bo wieczorem zaciągęło nam dymu do domu i nie wiem czy nie przez to tak mnie głowa w nocy rozbolała :-(Magdziarko takich cioć co maja imieniny w ten dzien bedzie wiecej. Zauwazylam ze bardzio duzo nas jesty o tym imieniu na naszymn watku.. Tyle ze moze niektore maja w inny dzien imieniny.. Ja bym sien nie pogniewala jakby mi dzidzia taki prezent zrobila ..zawsze to jedna imprezka by byla..Aniu trzymaj się i wytrzymaj do końca maja.....co najwyżej w cioci Magdziary imieniny 29 maja pozwalam rodzic...wtedy juz nie będzie zadnych zagrożeń...ale to juz niedługo gwarantuje Ci, że zleci jak z bicza!!!

ale sie zmachalam
- niestety potem tez jeszcze dziala - nawet nie wiem czy na mnie nie gorzej i bardziej...
mały strasznie napiera na spojenie aż ginka nie mogła dokładnie zmierzyć rozwarcia bo jej główka małego przeszkadzała