reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kolejna majówka jedzie rodzić ale teraz podczytałam , że one to jakieś ludowe sposoby wdrażają, żeby urodzić( olej rycynowy jakieś zioła na przyspieszenie). Nie sądzę, żeby to było dobre...szczególnie przed terminem . Przecież dziecko samo najlepiej wie, kiedy jest jego czas!!!

reklama
Magdziarko domyśle te majóweczki :szok:, jedna powie jakas głupote a 10 ją słucha nie jestem zwolennikiem takich dziwnych naparów dla mnie to już lekka przesada :wściekła/y:

Mogłam zaproponować zakaz rozdwajania się wcześniej niż na dwa tygodnie przed terminem... Teraz będzie mnóstwo wniosków o dyspensę ;-)

Agacinko pewnie masz rację.:tak:

Dziewczynki pozwólcie że dokonam zmiany takiej, że połaczę watek o wizytach u lekarza z wątkiem czy znacie płeć...bo tutaj ten temat się tez pojawia więc po co skakać po dwóch watkach jak może być w jednym. Zgoda????

Dziewczynki pozwólcie że dokonam zmiany takiej, że połaczę watek o wizytach u lekarza z wątkiem czy znacie płeć...bo tutaj ten temat się tez pojawia więc po co skakać po dwóch watkach jak może być w jednym. Zgoda????

W sumie jedno z drugim nierozerwalnie się wiąże, więc pomysł faktycznie dobry :-)

Snoopy gratuluję córeczki. Jakie imię będzie????????:-)
Po burzliwych duskusjach doszlismy do porozumienia i chyba zostanie Alicja:-):-):-):-):-):-)

Pierwszy raz widzialam tak zawiedzionego J, wyszlam z gabinetucala w skowronkach bo bardzo bardzo corcie chcialam, a on synka, jak mu powiedzialam to jak by piorun go trafil zaluje tylko ze zdjecia mu nie zrobilam:-):-):-):-) bo miala bym co malej pokazywac:-p:-p:-p

Limba, ale się uchachałam z tego talerza :-D:-D , choć Tobie pewnie nie było do śmiechu.

Ja tam się cieszę, że się jeszcze nie rozdwajamy. Najlepiej jeśli wytrzymamy do 38 tygodnia.

reklama
Do góry