Kolejna majówka jedzie rodzić ale teraz podczytałam , że one to jakieś ludowe sposoby wdrażają, żeby urodzić( olej rycynowy jakieś zioła na przyspieszenie). Nie sądzę, żeby to było dobre...szczególnie przed terminem . Przecież dziecko samo najlepiej wie, kiedy jest jego czas!!!
reklama
J
Jola244
Gość
Magdziarko domyśle te majóweczki
, jedna powie jakas głupote a 10 ją słucha nie jestem zwolennikiem takich dziwnych naparów dla mnie to już lekka przesada 

Agacinko pewnie masz rację.
Dziewczynki pozwólcie że dokonam zmiany takiej, że połaczę watek o wizytach u lekarza z wątkiem czy znacie płeć...bo tutaj ten temat się tez pojawia więc po co skakać po dwóch watkach jak może być w jednym. Zgoda????

Dziewczynki pozwólcie że dokonam zmiany takiej, że połaczę watek o wizytach u lekarza z wątkiem czy znacie płeć...bo tutaj ten temat się tez pojawia więc po co skakać po dwóch watkach jak może być w jednym. Zgoda????
J
Jola244
Gość
miłych snów dziewczyny mi już oczy odmawiają posłuszeństwa dobranoc 

W sumie jedno z drugim nierozerwalnie się wiąże, więc pomysł faktycznie dobry :-)
Po burzliwych duskusjach doszlismy do porozumienia i chyba zostanie Alicja:-):-):-):-):-):-)Snoopy gratuluję córeczki. Jakie imię będzie????????:-)
Pierwszy raz widzialam tak zawiedzionego J, wyszlam z gabinetucala w skowronkach bo bardzo bardzo corcie chcialam, a on synka, jak mu powiedzialam to jak by piorun go trafil zaluje tylko ze zdjecia mu nie zrobilam:-):-):-):-) bo miala bym co malej pokazywac

reklama
Dam Wam dyspensę niech będziemoja strata!!!!!
Dzięĸi Mistrzu!

Podziel się: