reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ual ja cały dzień prawie nic nie robię, tyle co obiad, posprzątam z grubsza i tyle, ale częściej czuję, że musze się choć na chwilę położyć bo padnę
ogromna się robię i coraz ciężej mi się poruszać

a mnie nie można utrzymać w jednym miejscu
niby wiem że powinnam odpocząć ale zawsze sobie coś do roboty wynajdę albo idę na spacer z młodym
ja wkładów nie kupiłam w samym szpitalu dają dowolną ilość a w domu to już tylko podpaski(kupiłam takie mega giga z belli)

ja wkładów nie kupiłam w samym szpitalu dają dowolną ilość a w domu to już tylko podpaski(kupiłam takie mega giga z belli)

Co do zapominania to ja dzisiaj dzwonilam do J bo cos chcialam, on nie odebral i po paru min zadzwonil i pytal co chcialam a ja my\u ze nie pamietam
))) a co do podkladow to ja ani jednej paczki nie mam
)) moze w czwartek sie wybiore na zakupki
))
maju nie denerwuj się na pewno dzidzia podrośnie w brzuszku i urodzisz dużą zdrową kluseczkę
mój synek urodził się 2600 a teraz przerasta swoich rówieśników
także głowa do góry!!
laski mam nadzieję że ta opuchlizna nic nie znaczy
grunt to pozytywne nastawienie
a na wszelki zróbcie sobie badanie moczu.bo i po co się na zapas zamartwiać

mój synek urodził się 2600 a teraz przerasta swoich rówieśników

laski mam nadzieję że ta opuchlizna nic nie znaczy

mata-kow
mama do kwadratu :)
No to oprócz torby muszę kupić sobie jescze klapki pod prysznic, bo spróbowałam założyć te, co mam i stopy w nie nie wcisnę 

Myszka1125
Czerwcowa mama'08
Kurczę, widzę że u Was przygotowania prawie na ukończeniu, a ja w totalnym proszku
chyba naprawdę muszę się zmotywować w tym tygodniu i wreszcie dokończyć zakupy i spakować torbę bo pojadę do szpitala tylko z dokumentami 
Snoopy, a tak z innej beczki, coś dla ciebie - SEXI KOSZULKA + SZLAFROK -SNOOPY -ROZMIARY +GRATIS (361721789) - Aukcje internetowe Allegro

Snoopy, a tak z innej beczki, coś dla ciebie - SEXI KOSZULKA + SZLAFROK -SNOOPY -ROZMIARY +GRATIS (361721789) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Mnie tez kochane nozki puchna ale bylam dzisiaj u7 poloznej zmierzyla mi ciosnienie i jest w normie wiec nie przejmuje sie tym, za brdzo porostu te pogody tak na nas dzialaja.
Podziel się: