mata-kow
mama do kwadratu :)
Dziewczyny łączę wątki mam nadzieję , że te, które są nieobecne dzisiaj doczytają i nie będę złe na mnie ......
A ja się zastanawialam, gdzie wątek o lekarzach ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny łączę wątki mam nadzieję , że te, które są nieobecne dzisiaj doczytają i nie będę złe na mnie ......
Reasumując zróbmy tak:
1. Nowy wątek pt " przygotowania do porodu" do którego wrzucamy przygotowania do porodu, wizyty u lekarza wyprawkę dla mamy i zdjęcia z USg
2. Do watku czerwcówkoland wrzucam samopoczucie
3. Zakładamy nowy watek, który nazwiemy ...no własnie jak??? Rozdwajające się...macie propozycje. Mogę do tego wątku przerzucić nasze posty z gratulacjami i posty z smsami, że dzieci na świat przyszły itp. Czy to tylko wątek na gratulacje...chyba tez na oznajmianie..itp...
Pasi każdej czerwcowej lasi???![]()