reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Martuśka kochana trzymaj sie, i zgodnie z zaleceniami leż jak najwięcej! Bedzie dobrze, musi byc;-) jesteśmy z Tobą

reklama
oj kochane nie tylko Koziorożce maja problemy z okazywaniem i wyrażaniem uczuć. Moj M jest rakiem, skryte to to, nieśmiale, i zawsze zanim coś z siebie wydusi to owija w bawełne jak tylko sie da :-) ale co tu duzo mowic ja też rak ;-)

Cześć dziewczynki ;-)

Witajcie wszystkie o poranku. Ja od czwartej na nogach tzn...obudziłam Olka i dałam mu laptopa i grał ponad godzinę w szachy a potem wyścigi a ja trenowałam jeszcze oko. Potem sniadanko, poprasowałam chłopakom koszule, odwieźliśmy młodego do zerówki, potem odstawiłam auto do prania tapicerki i czyszczenia klimatyzacji bo smierdzi po zimie...i wróciłam. Walnę sobie poranne latte, posiedzę na forum i potem jeszcze kimnę . A wieczorem sądne badako EEG....

Miałam jechać dzisiaj do pracy ale nie mam czym. Mam nadzieję, że przez weekend nie urodze bo nie mam podbitej legitymacji ubezpieczeniowej.

Cieszę się, że wszystkim odpowiada połączenie wątków. No i pamiętajcie, żeby założyc nowy na gorące wiadomości....

agusia;
taki lekarz to prawdziwy skarb, prawda?
a właśnie... jak czuje się Synek?
A synek tak średnio, gorączka popołudniu, w nocy a do tego jeszcze rzyganko się wczoraj przypałętało. Nocki nieprzespane. Ale wczoraj Damian ambitnie poszedł spać z młodym, żebym mogła się wyspać. Bo po trzech nieprzespanych zaczęłam chodzić do tyłu:-:)szok:. Ale to chyba dobre przygotowanie do późniejszego wstawania do maluszka.

Marta nie denerwuj się. Odpoczywaj. Zrób wyniki to będziesz spokojniejsza. Tylko nie denerwuj się od razu jak by się okazało, że masz białko, bo jeszcze ważne jest jakie masz ciśnienie byle nie wysokie. Ja miałam podobnie przed ostatnią wizytą tyle tylko, że nie miałam opuchlizny. I jest OK. Trzymam kciuki:tak::-)

Dziękuję dziewczyny za troskę

Już byłam na pobraniu krwi, mocz oddałam i po 16 będą wyniki. Mężulek jak będzie wracał z pracy, to mi je odbierze. Na razie nie panikuję i staram się nie denerwować. Wcinam śniadanko i zaraz idę leżeć :tak:

Zaraz spakuję torbę, na wszelki wypadek, żebym była spokojniejsza :sorry2: i mężulkowi zweryfikuję liste, co jeszcze trzeba kupić. Teraz to tym bardziej jestem pewna, że 30 czerwca nie dotrwam, ale mam nadzieję, że przynajmniej do początku czerwca dam radę :sorry2:

reklama
Witajcie rana!
Obudzilam sie o 5 rano i liczylam ze porobie to i owo. No, ale niestety wstal Bartek, ktory ryczal do 7 i poza zmeczeniem nie mam nic za soba. na szczescie przyjdzie wkotce la to cos uskutecznie, ale raczej wyrusze do Castoramy, Leroya i Ikei... Choc najchetniej poszlabym spac a na zakupy jutro...
Magdziarko, dobrze, ze mozesz odespac...
Moje noce sa czasami ciezkie, bo budze sie i wtedy jest mi strasznie slabo.... Dobra nie narzeam, bo kazda z Was ma swoje cierpienia.....

Do góry