reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Martusia tak ustaliłysmy większością glosów:

Reasumując zróbmy tak:
1. Nowy wątek pt " przygotowania do porodu" do którego wrzucamy przygotowania do porodu, wizyty u lekarza wyprawkę dla mamy i zdjęcia z USg

2. Do watku czerwcówkoland wrzucam samopoczucie

3. Zakładamy nowy watek, który nazwiemy ...no własnie jak??? Rozdwajające się...macie propozycje. Mogę do tego wątku przerzucić nasze posty z gratulacjami i posty z smsami, że dzieci na świat przyszły itp. Czy to tylko wątek na gratulacje...chyba tez na oznajmianie..itp...
Pasi każdej czerwcowej lasi???:-D:-D

bo już dużo tych wątków

ja biore dwie pary
czasem sie zdarza ze nogi marzna i kobietki sa w skarpetkach
a w japonkach i skarpetkach jest niewygodnie i dziwnie wyglada :-D
kupilam takie miekkie papucie w IKEA - zajmuja nieduzo miejsca

Przed chwilą mąz ju ż się układał do spania a ja mówię no ciekawe kiedy ja urodzę...a on mówi, że tak tydzień wcześńiej, że takie ma przeczucie. A ja mówię ale by były jaja gdybym Cie dzisiaj w nocy obudziła i powiedziała wstawaj rodzę...a mój kochany mąż mówi...dobra a ja bym Ci powiedział to się wyszykuj i mnie obudź jak będziesz gotowa - i się uśmialiśmy.....bo wiadomo, że on by już nie usnął

Snoopy wczoraj mój kolega też o tym pomyślał, a ja na to czy rzeczywiście jestem az tak gruba? No cóż raczej usg 4d wykazałoby że mieszkaja tam dwa bobasy a nie jeden więc na razie tylko Jasio:-D

Ja juz po wizycie. Wiadomości niezbyt dobre. Szyjka mi się skróciła i przepuszcza opuszek :-( na dodatek w ciągu 3 tygodni przytyłam 5 kg i istnieje zagrożenie zatruciem ciążowym :-( jutro zrobię badania i po południu będę miała wyniki. I po badaniu mam plamienie. Mam nadzieje, że to w wyniku dokładnego badania :baffled: a nie dalszego rozwierania się szyjki :sorry2:

Na razie nie panikuję i jestem dobrej myśli. Najwyżej jutro zacznę, jeśli wyjdą złe wyniki :dry:

Poza tym dieta mało solna i wysokobiałkowa, ograniczenie wody i nakaz leżenia z nogami w górze (ale spokojnie, będę zaglądać kilka razy dziennie na BB ;-))

A do szpitala mam wziąć tylko koszulę po porodzie, kapcie i kosmetyki, resztę zapewniają. Ginka mówiła, że mogę też jednorazowe przewiewne gatki wziąć, bo się przydają i jak chcę własne podpaski. No i oczywiście rzeczy na wyjście. Także torba nie będzie pękać w szwach ;-) A! I w końcu kupiłam sobie małą torbę, więc jutro się spakuję :tak:

Ja jeszcze poczekam - mam taka nadzieję - i na razie nie "straszę" mojego M chociaż on też coraz częściej mi się przygląda z dziwnym wyrazem na twarzy - chyba też go już te myśli dopadaja ale nic nie mówi:no:

reklama
Jestem jaknajbardziej za łączeniem wątków :tak: tylko chciałam szybko napisać jak u mnie po wizycie, a tu wątek wsiąkł :-D ale go znalazłam ;-):-)

Do góry