reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
agusiu;
ja tam mialam szczególnie po siku :-D
do tego jak pamiętam był twardy brzuch... no nie wiem, jeszcze wczoraj z szyjką było ok

reklama
Asiu to pewnie szyjka powoli się skraca albo dzidzia zbyt mocno napiera na szyjkę.w końcu wchodzisz już w 38 tc więc ma prawo kujnąć:tak:

Madziara nie ma jak to "miec łeb na karku",:tak::tak::tak:
ale jestes kobitko zorganizowana:-):-):-):-), czy Ty komputer nosisz przy sobie??
masz 1000 obowiązków i jeszcze nan na bb dobrze pilnujesz:happy::happy::happy::happy:
chyle czoła Tobie:rofl2::rofl2::rofl2:

O tym juz dawno myslalam: jak to Magdziarka robi - taka zorganizowana jest. Ja to normalnie leniuch w porownaniu z nia jestem....

O dziewczyny dajcie spokój z tymi pochwałami bo czuję się jak w szkole..Ale oczywiście cieszę się, że doceniacie mój wkład i itp.

A co do obowiązków i ich wypełniania, to mam podobno to po matce chrzestnej.Czyli zrobię to co trzeba i zastanawiam się co by tu jeszcze. Tym sposobem mało odpoczywam bo nie umiem a poza tym odpoczywam jak sprzątam. Czasem też sie obijam nie myslcie sobie:-D
Mąż ciągle mi mówi , że jestem pedantką w sprawach czystości w domu. Ja prowadzę domowy kalendarz z notatkami - lekarze, zajęcia Olka itp. ja robięopłaty i inne jeszcze rzeczy..bo mąż zwyczajnie ( jak mężowie większości z Was) dużo pracuje.
dziewczyny będzie dobrze a dzidziolki jeszcze poczekają:tak: nie nakręcajcie się zbytnio:tak:
ja mam z was najbliższy termin porodu i jakoś czuję że mam jeszcze tyleeee czasu i ze wszystkim zdążę :-D aż sama siebie zadziwiam:sorry2:

No tak Lorcia ty chyba jesteś pierwsza do tego czegoś na P ....masz widzę 17 dni ja mam 21..czyli dzisiaj mam 37 tc. Ale leci.....

Asiowo to poczytaj sobie co Ewcia pisała o swojej teściowej, włos na głowie się jeży!!!!!
wiecie co kochane, piszecie o braku konctracji...etc...etc...
a ja ostatnio robię taki błędy ortograficzne juz nie wspomnę o stylistycznych, że Madziarka pewnie pęka ze śmichu:-D:-D
dużo czytaam ksiązek, ale polskiego to nigdy nie lubiłam;-)

Magdziarka to ma ubaw napewno niesamowity , albo wręcz przeciwnie zalamuje ręce nad np. moją pisownią. Magdziarko musisz wybaczyć, mi ze względy na stwierdzoną dysortografie:-D

Dajcie spokój każdy pisze jak umie i ja to szanuję ....najważniejsze, że nie dużymi literami bo to wtedy bardziej się rzuca w oczy:-D Bardziej smieję się z niumiejętnego stosowania słów lub przejęzyczeń. Poza tym sama trzaskam literówki i nie dam sobie ręki uciąć czy czasem byka nie walnęłam.;-)

Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków za Olka...będę się odzywała co i jak..jak będą wyniki....

Jak teraz spałam to mi się śniło, że Behemott urodziła....była jak ze zdjęcia z watku zamknietego...może to proroczy sen...Tylko niech ona wróci z tych Katowic:laugh2:

ja mam non stop te klujki od pewnego czasu
jak ide zwlaszcza
moja szyjka na wizycie (co prawda 10 dni temu) byla ak zawsze dluga, zamknieta i twarda. Dzidzia jeszcze we wschodzie nie jest - czyli glowka balotuje sobie - i dobrze - bo ma czas. Mysle ze ona moze po prostu lapkami mnie od srodka szmerac.
Ale
z drugiej strony - zastanawiajace jest to ze nie kopie mnie po zebrach tylko nizej - tak w polowie odleglosci pepek-zebra - co oznacza ze albo jest malutka, albo siedzi uz nisko:szok: Nie przeszkadza mi tak bardzo brzuch w pozycji stojacej, tylko jak sie schylam...no moze jest mala, nie wiem..u wielorodek brzuch czesto sie nei obniza w ogole - i nie wiem jak to ugryzc
KTG i Usg mam 26 maja - w dzien matki:tak:

Moja szyjka tydzien temu byla juz miekka, ciekawa jestem jaka bedzie na nastepnym badaniu - w srode. Skurczyki mam, nie powiem, czasami mocne, ale nie przezywam. W koejnych ciazach wydaje mi sie, ze sa mocniejsze. No i klucie szyjki sie zdarza - malo sympatyczne, to fakt.
Plamienie po badaniu - jak najbardziej!

Joas - a jak terminowo rodzilas kolejne dzieci?? Przenosilas ktores?? i czy wagowo byly coraz wieksze??
Taki poglad panuje ze co dziecko - rodzi sie szybciej - terminem - latwiej i jest ciezsze...

Oj, Magdziarko, Behemott ma jeszcze sporo czasu... Niech nie rodzi... Termin na 21go....

A ja wpadlam sie pochwalic, ze jednak nigdzie nie pojechalam, ale zrobilam 2 prania, porzadek uskuteczniam na strychu-jeszcze z przeprowazki prawie wszystkie kartony tam stoja.... JetEla i prasuje, a Bart spi, wiec zmykam... Wlasnie sobie przypomnialam, ze mialam zdjecie do przedszkola Karoli dac...

U mnie z terminami bylo roznie - z Marcienm mialam indukcje przed terminem - koszmar. Z Lola zle mi wyliczyli i byla indukcja bo miala tachikardie. A Bart wg moich wyliczen przed terminem. Kazde dziecko bylo coraz wieksze, ale np teraz malusia jest malutka. Kazde kolejn usg to pokazuje. Na polowkowym - 22 tc wazyla 350g, a teraz w 33 - 1900g.

reklama
Joaś pracowita mróweczko. Ja też muszę Olkowi dac zdjęcie na dzień rodziny.....wczoraj mały miał kłopot czy dać moje zdjęcie i swojego taty( który pewnie nie przyjdzie na uroczystość) czy naszej obecnej trójki bo mój mąż chodzi na te wszystkie imprezy do przedszkola jak to Olek mówi w zastępstwie;-)Ciężkie sprawy....

Do góry