mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja nie biorę dla dziecka ubranek swoich do szpitala, bo i tak dziecko leży albo w rożku, albo ściśle opatulone pieluszką i do mnie należy tylko karmienie, bo resztę robią pielęgniarki 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie w przedszkolu to dzieci się o wszystko pytają. I są zdziwoione ze jeszcze będę miała dzidzi mimo że juz mam 2 dzieci. I troszkę są zawstydzone tym moim brzuszkiem. Ostatnio to na ulicach czuje sie ja zjawisko. Bo jak ide ze swiomi z przedszkola to mam dwie ręce zajęte(bo zkupy, córka za rękę)z przodu syn i jeszcze ten wystający brzuchol. Widze ja czasem wzbudzam litość u ludzi:-(. Troszke to smutne bo ja zawsze marzyłam o trójce alebo czwórce. :-) Ale to nic, jeszcze tylko troszke do będę wózek pchać
też tak chcę, moja torba jeszcze nie spakowana i jakoś mi nie spieszyWitajcie z rana!
A ciekawostka: w niedziele spakowalam torbe jak bylam z Bartem w ciazy a w poniedzialek wyladowalam na porodowce. Wczesniej jakos zebrac sie nie moglam z pakowaniem...