reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
własnie przysłali mi moją wyprawke do szpitala:) zamowilam wszystko na allegro... to ja juz moge rodzic:p Własciwie to lepiej jeszcze nie, teraz musze poszukać jakiejś torby i spakować co trzeba na wszelki wypadek:)

reklama
Tak się właśnie zastanawiam... a co jak będzie zimno tego lata ? Czy macie dla Maluszków jakieś kurteczki, kombinezonki cczy coś w tym rodzaju ?
Ja się też nad tym zastanawiam. Myślę że jakąś bluze lub cieplejszy pajacyk powinno sie mieć. Właśnie wybieram sie na poszukiwanie ciuszków cd. Jeszcze pare sztuk ubranek przuda mi sie.

ciesze się dziewczynki ze wizyty dobrze!!!!!
Mata - fajnie że nie masz zatrucia
mamoociku - super że wszytko w porzadku
agusia no to teraz masz zagwodzkę czy raczej 2600 czy 3400 hihi.
Behemot - chyba się we dwie będziemy kulać do końca czewca bo u mnie szyjjka tez dłuuuga.

U nas w szpitalu owijaja dzieci w pieluszki porazka jak przewijalam kube to myslalam ze zwarjuje nigdy nie moglam go zawinac w taki sam sposob i wszystko sie rozwalalo. Juz bym wolala ubierac w swoje ciuszki. Ale niestety ne mozna.

Torbe musze sobie tez w koncu spakowac do szpitala ale jakos mi sie nie zabardzo chce. Ciuszki poprane musze jeszcze wyprasowac.

reklama
Do góry