reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja jeszcze z prasowaniem jestem w proszku ale wygoliłam się pod pachami i nóżki a M pomógł no wiecie gdzie bo brzuszek przeszkadzał i czuję sie o wiele lepiej taka jakaś bardziej zadbana;-) poza tym może jutro siądę przed Tv i troszke przeprasuję.

Zastanawiam się tylko czy jeszczez raz nie przeprać ciuszków bo prałam je tylko raz. Jak myślicie?
Aniknulko ja pralam i prasowalam tylko raz wszystko mam po lewej stronie i juz nie chce mi sie robic tego jeszcze raz,pozdrawiam:-)

reklama
A już myślałam Iwosz, że Bogna tak spać nie daje i nie masz siły przed kompem siedzieć :sorry2: czekam z niecierpliwością na fotki i relacje :tak:

ja wczoraj wzięłam 4 magnezy a dziś też 4 i jak na razie nie postawił mi się brzuch ani razu. I fajnie bo tak trudno mi funcjonowac ze stawiającym sie brzuszkiem. Najgorzej to sikanie. Wysikam sie a za pół godziny znowu mi ise chce. Dziś w nocy byłam tylko raz o 4 ale poszłam spać o 24.30 a wstałam o 7.30 wiec sikam w nocy co 3,5 godziny ;-)

O Iwoszku fajnie że wróciłaś - opisz nam wszytskoi czekamy na zdjęcia!!!!
Magdziarko super że już w domu - ucałuj ode mnie i od Marysi Olka!!!!
Natunia Kasia ma rację - kazda ciąza jest inna

tak na szybko :)

dsc0121uq4.jpg

dsc0108pb1.jpg

Ale dzisaj na uczelni ubaw miałam. Pojechałam na chwilkę porozmawiać z moim promotorem, że będę się bronić we wrześniu, bo teraz pewnie i tak nie uda mi się wszystkiego pozaliczać, więc nie ma sensu żebym teraz prace oddawała. A mój promotor z przerażeniem w oczach mówi, żebym sie pracą nie przejmowała, bo teraz mam się dzickiem martwić itp. w sumie to wyszło tak, że juz na porodówkę mnie odsyłał jak zobaczył mój wielgachny brzuch :-D:-D:-D
No i oczywiście się wkurzyłam, bo wysłałam priorytetem pracę 2 tyg. temu i jeszcze nie doszla :angry::angry::angry: to po cholerę tak się nią stresowałam i całymi dniami pisałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: muszę zadyme na poczcie zrobić :crazy: dobrze, że mąż zna kierowniczkę, to ruszy tam gdzie trzeba ;-):tak:

Mnie w czasie obiadku zaatakowały jakieś bolesne skurcze... :/ ale na szczecie juz przeszło! Teraz biodra mnie rwą strasznie, w ogole w srodku jakby cos mnie rozrywało...:/ codziennie rano tak mam jak wstaje, ehhh... .
To sikanie to jest najbardziej meczace... w ciagu dnia srednia co 15 minut musze odwiedzic wc, a wnocy to tak co 2 godziny wstaje... taki chodzący trup, ciekawe za ile miesiecy prześpię całą noc:p Czy w ogole kiedykolwiek to nastąpi;)

reklama
Iwoszku córunia przecudana.....etc....jak miłopopatrzeeć na taki obrazek:-):-):-):-):-)ach jak piękana
Madziarko super ze jesteś w domku:-D ucałuj swojego Olka i trzymajcie sie dzielnie:happy::happy::happy:

Do góry