reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Brzuchem to ty nie masz się wcale na razie przejmować bo to za krótki okres czasu żeby zniknął ale jeszcze zniknie i on - śliczna ta twoja dzidzia :-)

reklama
Magdziara Kasia sliczne z Was zgrabne mamuski:-)
ja chcialam wrzucic swoj i bateria mi padla w aparacie..moze to jakis znak:-p:-p:-p

Kasiu, Magdziarko - brzuszki macie cudowne...jakby tylko piłeczki pod skórą...no i takie gładziutkie - nie tak jak mój. Lilianko - gratulacje serdeczne - zazdroszczę rozwiązania i możliwości trzymania Kruszynki na rękach...ja mam termin wg cyklu na 24 czerwca, ale ostatnio lekarz powiedział, że wg USG przypuszcza, że koło 16 - 17tego Malutka będzie chciała wyjść. Już nie mogę się doczekać :-)

Medżik gratulacje:-):-):-)

Asiowo to fajnie, że Ciebie wypuścili, a malutka na pewno urodzi się zdrowiuteńka, nie martw się :tak::-)

Lilianko cieszę się, że wracasz do zdrowia. Mam nadzieję, że wszystkie dolegliwości szybko miną :tak:

Medzik - wielkie gratulacje!!!!
Asiowo - fajnie ze juz wrocilas... Oj docenia sie domek w szpitalu, docenia... No i mezusia rowniez...
Liliana - powoli kosci zaczynaja sie "schodzic" to nie jest przyemne to fakt poza tym anemia rozwala - rozmiem, bo mialam bardzo silna rownie swego czasu. To ze sie tak pocisz to hormony, ktore wracaja do normy - uroki pologu
Wlasnie: GDZIE JEST JOLA????
A ja niezmiennie - zasuwam jak jakas glupia:baffled:. Wlasnie polozylam spac Barta - wskoczylam zobaczyc co u Was i zmykam zajac sie domem - ostro, bo czop zaczal wczoraj wieczorem schodzic - niewiele ale cos. Jutro mam wizyte wiec dowiem sie na ile szyjka sie wypracowala... No i do jutro powinnam miec juz gotowa torbe... a nie mam nic... nadal, bo tyle biezacych spraw na glowie remontowych - dzis montuja mi drzwi wewnetrzne. Zaczeli wczoraj. A w przyszlym tygodniu przywioza ostatnie, ktorych "zapomnieli" zrobic... Od rana czekalam na goscia od moskitier i rolet - niestety sie nie pojawil :wściekła/y: i babka z firmy nie wie dlaczego:szok:. No i dzis sie dowiem, kiedy przyjada z cokolami (albo znow sie nie dowiem:crazy:).
A wiec zmykam i pozdrawiam.
P.S. Malzon ma urodziny dzisiaj i moze uroczy wieczor bedzie??

Kasiu Ty też masz zgrabniutki brzusio :tak: widać tylko brzuszek, nic więcej :-)

Mój jest taki wielki, że jakoś nie mam motywacji żeby fotkę cyknąć, a by się przydało, bo jak skurcze się zaczną, to tym bardziej mi się nie będzie chciało ;-)

Jeszcze trochę, to będziemy mogły wstawiać fotki brzuszków poporodowych (mam nadzieję, że wszytkie brzuszki wrócą do stanu sprzed ciąży, a nawet będą jeszcze zgrabniejsze ;-):-D)

Magdziarka, Kasia piekne macie brzuszki - pileczkowe.....
Ja patrze na swoj i nie moge sie nadziwic, ze tam czlowiek sobie zyje... A przeciez doswiadczenie spore juz mam, co?

dziewczynki dziękuję bardzo za info,
MEDżIK GRATULACJE,
asiowo fajnie że już w domku, z malutką na pewno będzie dobrze:-),
lilianko teraz już będzie tylko lepiej,
joaś życzę udanego wieczoru

trzymam kciuki za wizytki, oby było po waszej myśli:tak::tak::tak:

No kochane ciekawe która następna ?
Ja tez się zastanawiam ile ta moja kruszyna będzie ważyła i jak wyglądała , czy będzie podobna do mnie , poprzednio miałam mniejszy brzuch a klocek 4 kilo , ciekawe jak teraz , oby szybko i szczęśliwie poszło i przede wszystkim dzidzia żeby była zdrowa
a tego to wam wszystkim z całego serducha życzę:-):-):-)

reklama
Do góry