reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
mata-super kawaly ;-)

My mamy kolejna nocke przespana,i nawet spokojny wieczor za soba :-) To juz 3. noc z rzedu,kiedy Majka poszla spac przed polnocai spi do rana (6.00-8.00)!:-)
Tylko w dzien gorzej,ale wszystko z czasem sie chyba unormuje.
A ja jednak nie biore tych pigulek cerazette i tez mysle o metodzie naturalnej plus prezerwatywa-przed ciaza to zdawalo egzamin.Tylko M sie wkurzy,bo zawsze nastawialam budzik na mierzenie tempki,takze w dni wolne i to go wybudzalo;-)
Teraz zobacze jak sie da,bo Majka roznie rano wstaje.

I tez mam caly czas jakby sluz plodny.

reklama
Witam.Mój maluszek wczoraj skonczył 2 miesiace,waży 6,5kg.Wczoraj dostał szczepionki,jedną ta normalna i drugą przeciw pneumokokom.Znósł dobrze.Cały czas karmie wyłącznie cycuchem i oboje jestesmy z tego zadowoleni.Jak narazie ,odpukac,żadnych problemów.
Zaczyna sie już slinienie i zjadanie sobie paluszków-czyli za miesiąc prawdopodobnie zaczna sie ząbki wybijac.
Miałam gosci 3 tygodnie:baffled:,jutro jada.Tesciowa najpierw w szoku a teraz zachwycona angielskim sposobem opieki nad dziecmi-mały zdrowy jak koń,a ani czapeczki ani skarpetek na oczy nie widział.;-)
Uff musze poczytac co u Was bo dopiero pół godziny temu podłaczyli mi neta.

Witajcie!
My tez po szczepieniu- mały troszkę marudził, ale juz ok
Cała noc nie spałam poniewaz tak mnie bolały nogi :szok::szok::szok: po tych 4-godzinnych zakupach i to głupia jestem bo na obcasach!!!- Ł był na nocce w robocie i o 3.30 mi przywiózł masc na te nogi bo wytrzymac nie mogłam z bólu a i tak zasnęłam o 4.30 i 5.30 pobudka :szok::no:
Mata super dowcipy! :-D

limba witaj!!! widzę, że od razu po podłączeniu neta na bb zawitałaś :-)

Azile ja próbowałam badać szyjkę, ale jakoś różnicy nie widziałam :sorry2:, poza tym strasznie ona daleko i czasem sięgnąć nie mogłam :zawstydzona/y: teraz trochę się boję cokolwiek tam majstrować :sorry2:
a ja z temp. to leniuch byłam i nie mierzyłam o stałej porze, no chyba, że musiałam wstawać o tej samej godzinie, wiem, że nie tak powinno sie robić, ale dzieki obserwacjom i tak wiedziałam kiedy jest owulacja :tak: ważne, żeby tempę mierzyć zaraz po przebudzeniu, jak sen trwał min. 3 godziny. U mnie w każdym bądź razie to się sprawdziło ;-)

a ja mam jakiś odrzut od seksu... jeszcze nie dawno mnie ciągnęło, ale jeszcze krwawiłam, a teraz jak mogę, to mnie nie ciągnie... kupię chyba tą dojarkę ;-):-D

Hej dziewczyny!
Ja na razie chodzę niewyspana mały owszem w nocy śpi (co 2 godz cyc) ale ja mam tak niespokojny sen że na każde kwęknięcie się budzę (boję się o niego) czy się nie zachłysnął itp. Ogólnie to dziś był strzasznie marudny.
Asiowo cieszę się, że się wyspałaś.
Darunia gratuluję udanych zakupów.
Julia życzę maluszkowi zdrówka i Tobie kochana wytrwałości wszystko będzie dobrze zobaczysz :tak:
Limba mój też waży już 6,5 kg :szok:
Mata super kawały - uśmiałam się :-D
mój poród też nie należał do najlepszych ale ja myślę o kolejnym dzidziusiu i mam nadzieję, że będzie to córeczka :-) poza tym pojawił się u mnie śluz i ginka powiedziała, że może być oznaką płodnych dni :tak: a teraz używać środków plemnikobójczych bo gumki dają tylko 70% pewności.
Zuzkus witaj po przerwie - fajnie, że naładowałaś akumulatorki :-D
Lorcia współczuję z powodu pieska :tak: trzymaj się kochana (wiem jak to jest ja straciłam już 5 psów - podobno mamy jakąś chorobę na działce i zawsze chorują - diagnoza weterynarza) - obecny pies ma niedowład kończyn tylnich od zastrzyku w mięsień - wina lekarza (zawsze w kwietniu i we wrześniu najsilniej mu się objawia a tak to jakoś łazi)

Aniknulka jaki fajny twój Jasio na tym zdjątku :-) taki wesolutki i szczęsliwy :-)
Te minki wynagradzają niewyspanie co ?

witam was kochane u nas kolejna noc nie przespana i od 3 do 5 płacz :-( juz sama nie wiem jak mam mu pomagać jeszcze troche a się załamię

hej Kochane!:tak:

tym razem przespałam tylko 2 godziny w nocy:-( Mała marudna, ale nawet jak ona spała to ja spać nie mogłam i gapiłam sie w sufit:zawstydzona/y:

Mój mąż dostał prace... ale juz w niedziele (zaraz po chrzcie) musi wyjechac na ponad 2 tygodnie do władysławowa na szkolenie:-( i chyba dlatego spać nie mogłam... siedziałam z małą i łzy mi leciały...
Ja to funkcjonować bez M nie umiem... i dla mnie te 2 tyg wyadają sie koszmarem...:-( zawsze miałam na kogo czekać, a teraz... ciagle sama. Chciałam na ten czas przenies sie do mamy, ale ona stała sie nie do wytrzymania odkąd tata wyjechał:-( ehh... Narazie mnie to wszystko przeraza... bardzo sie ciesze, ze M ma prace..., ale chyba tak naprawde zaczne sie cieszyc jak wróci z tego szkolenia...:-( heh... mała spi w moim łóżku własnie..., a jak wstanie to jedziemy na szczepienie, bo karta w koncu dotarła!

reklama
Witaj Zuzkus!!!!!!

Znowu spokoj na forum ;-)

Ja nie miałam wczoraj neta:-(

kiedy ja ostatnio spałam 5 godzin bez przerwy!!!
To ja niepotrzebnie narzekam...dzisiaj miałam 7 godzin przespanych ciągiem..mleczko i kolejne 4 godziny:szok:

Marta - dojarka :-D

Asiowo głowa do góry mąż szybko wróci nie obejrzysz się!
Mój m ostatnio działa na mnie jak płachta na byka..........na sczęsci wiem z doświadczenia, że to mija..........

Ostatnia edycja:
Do góry