reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
dzięki dziewczyny za miłe słowa!
powoli zaczynam oswajać się z sytuacją!!u mnie w rodzinie traktujemy psiaki jako członków rodziny więc ból jest tym większy:-( no cóż takie życie... z M zdecydowaliśmy że nie będziemy mieć zwierząt póki dzieciaki nie dorosną:-(

ja od niedzieli siedzę u teściów koło Torunia:tak: niestety pogoda lipna:baffled: wczoraj wichury a dziś deszcz i 17 stopni:baffled: czyżby koniec lata:baffled:
Mikoś jest kochany większych kłopotów z nim nie mam:tak: gaworzy na całego i się pięknie uśmiecha:-) przesypia mi większość nocy- zasypia ok 20 budzi się o 4 rano a później ok 7:tak: więc zaczęłam się w końcu wysypiać:-)

reklama
Cześć Czerwcóweczki:-)

Asiowo, dasz radę :tak: a mąż szybko wróci ze szkolenia, z małym dzieckiem czas szybko leci :tak:

Jola mi mała po północy też nie za bardzo chce spać, tak ją brzunio męczy. Dziasiaj o 3 nie wytrzymałam i taką gimnastykę jej zrobiłam, ze taaaaaką kupkę zrobiła :-D no i na troszkę przysypiała, ale nie na długo... po 5 wsadziłam ją do łóżeczka i nakryłam się kołdrą, żeby się zagrzać, bo zmarzłam i mim się przysnęło. Mąż za to nie spał :szok::szok::szok: i ruszał łóżeczkiem jak mła kwękała i tak godzinkę przetrzymała :-D no i potem cyc, cyc, cyc... biedna ta moja żabka, bo mocno się męczy i z bólu aż płacze... ale pocieszające jest to, że do końca 3 miesięcy juz coraz bliżej i niebawem powinno wszystko się unormować :sorry2:

no mała mi w końcu przysypia, ciekawe na jak długo... może zdążę trochę pracy napisać? Bo pisanie po nocach męczące jest...

Miłego dnia!!! U mnie też pochmurno i pada czasem deszcz, ale mam nadzieję, że uda mi się na spacer wyskoczyć :tak:

Witajcie!
Asiowo tak jak piszą dziewczyny czas szybko zleci przy dziecku, a m szybciutko wróci- pomysl sobie jakie przywitanie bedzie po tym czasie rozłąki- mysle ze to wyjdzie Wam na korzysc :tak:
Mata a moze dasz Dobrusi herbatkę - ja daję 50ml z hippa ''ułatwiającą trawienie'' i mały po tym kupę robi- trosze sie tylko pomęczy ale bez herbatki potrafi sie męczyc kilka godzin :baffled:
Lorcia zazdroszcze tego snu- chociaz ja nie moge narzekac bo mały czasem da mi pospac 4 godz ;-)
Magdziarka- własnie Ciebie nie było i odrazu spokój na forum :-)
Bartek własnie spi na kolanach taty- a ja szybciutko posprzątałam sobie mieszkanie bo juz była trolownia :zawstydzona/y::-) dzisiaj mi bedą panowie szafe montowac taką dużą w przedpokoju- w końcu!!! i sie bardzo cieszę- bo w koncu bede miała gdzie wszystko pochowac i LUSTRO DUZE bo miałam tylko małe w łazience :-D:-D:-D

Witajcie!
Mata a moze dasz Dobrusi herbatkę - ja daję 50ml z hippa ''ułatwiającą trawienie'' i mały po tym kupę robi- trosze sie tylko pomęczy ale bez herbatki potrafi sie męczyc kilka godzin :baffled:

:-D:-D:-D

Żeby mała chciała pić herbatkę :dry: ona toleruje tylko cyca :wściekła/y: za to czasem udaje mi sie wlać jej do buźki łyżeczkę wody koperkowej (tylko muszę wlewać daleko do dzióba, żeby musiła połknąć, bo inaczej skubaniec wypluwa ;-))

mata śliczny avatar:-)
ja na wieczór piję koperkową i dzięki temu mały sobie spokojnie przez sen bąki puszcza:-)
mata a jakbyś spróbowała sztucznego mleka ale takiego dla alergików:confused::confused::confused: jak po nim mała się uspokoi to chociaż będziesz miała pewność co do bólów:sorry2:
mój maluch też ma śluz w kupce ale jest spokojny i pediatra powiedziała że brzuszek dojrzewa ale u ciebie Dobrusia ewidentnie się męczy:-(
Darunia szafy zazdroszczę sama nie wiem już gdzie co poupychać:zawstydzona/y:
Asiowo głowa do góry czas szybko leci:tak:

mata śliczny avatar:-)Darunia szafy zazdroszczę sama nie wiem już gdzie co poupychać:zawstydzona/y:
Asiowo głowa do góry czas szybko leci:tak:
:dry: tylko gdzie ja wózek wstawie :dry:
... niestety cos kosztem czegos- wózek musi stac w pokoju małego- bo z piwnicy ukradną chocbym miała zamknięcie na sto szyfrów :angry:
Mata zgadzam sie z Lorcią sliczne zdjątko

mata śliczny avatar:-)
ja na wieczór piję koperkową i dzięki temu mały sobie spokojnie przez sen bąki puszcza:-)
mata a jakbyś spróbowała sztucznego mleka ale takiego dla alergików:confused::confused::confused: jak po nim mała się uspokoi to chociaż będziesz miała pewność co do bólów:sorry2:
mój maluch też ma śluz w kupce ale jest spokojny i pediatra powiedziała że brzuszek dojrzewa ale u ciebie Dobrusia ewidentnie się męczy:-(

Lorcia nawet jakbym chciała dać małej mleko sztuczne to jak? Butli nie toleruje i pluje wszystkim co nie jest moim mlekiem prosto z cycka (potrafi też pluc moim mlekiem podanym na łyżeczce :sorry2:). Brzuszek Dobrusi też dojrzewa, ale widocznie przez tą jej żarłoczność jest za bardzo obciążony, bo ciągle musi pracować...

mi tez się zdjątko podoba ;-) dziekuję za miłe słowa :tak::-)

reklama
mata-slicznie Dobrusia wyszla w tym avatarku:-)

Ja az sie wstydze chwalic,ale dzis Majka spala w nocy 9 godzin!:-)

Do góry