reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
mata zrób może Dobrusi badanie moczu jeśli ma bakterie to powinno coś wykazać:confused: chociaż gdyby coś było nie tak to miałaby podwyższoną temperaturę:confused:
poczytaj sobie informacje na temat Viburcol N on jest bardzo skuteczny! nie jednej mamie go poleciłam i naprawdę potrafi zdziałać cuda:tak:
Viburcol N, Heel

Lorcia dzięki za link :-) już wcześniej słyszałam o tych czopkach, ale nie byłam pewna czy pomagają :sorry2: tylko ona nocki nawet przesypia, często stęka, ale bardzo rzadko płacze, gorzej w ciągu dnia... a w dzień to często kupki i bączki robi i nie wiem czy nie będzie prutać tym czzopkiem :sorry2:

Na razie będę dalej dzwonić do naszego pediatry, (może wyjątkowo dzisiaj była poza zasięgiem) i zobaczymy co powie. Może badanie kupki będzie kazała zrobić :confused: wytrzymałam już 2 miesiące to i jeden czy dwa dni też jeszcze przeboleję :sorry2: no ale jak stwierdzi, że z małą wszystko ok, to kupię te czopki na pewno :tak:

Hej dziewczyny!
Ja też cały zastanawiam się nad szczepionką na rota - wiele koleżanek poleca to szczepienie ja nadal się waham (po ostatnim szczepieniu 5 w 1 + żółtaczka mały dochodził do siebie przez tydzień) ponadto po 3 dniach wirus jest wydalany więc cała rodzinka też może się pochorować - sama już nie wiem :no: co do pneumokoków to na razie nie będę szczepiła bo te wirusy są w noskach przedszkolaków a na razie mały nie ma styczności z wieloma dziećmi w wieku przedszkolnym.
Magdziarko bardzo Ci współczuję z tym hemoroidem i mam nadzieję, że lekarz pomoże i zniknie :tak:
Mata ja bardziej stawiałabym u Twojej małej na jelitka . Synek mojej ciotecznej siostry też miał brzuszkowe problemy i okazało się, że jest uczulony na laktozę i podaje teraz mleko sojowe wcześniej też miał problem z kupką i cały czas płakał i stękał.
Flexy życzę zdrówka maluszkowi :tak:
Agacinko zmień przychodnię :tak: u mnie jest to samo ale nie mam dużego wyboru bo mamy tylko jedną

Ale cisza :szok::szok::szok:

My od 3 nad ranem męczymy się z kupką i dalej jej nie widac :baffled: mała tylk stęka, płacze i nic. Dobrze, że przysypiała na kilkanaście minut a ja z nią, bo bym nie wyrobiła. Teraz czekam aż znów na chwilę uśnie, bo oczy ma czerwone i malutkie, to będę dzwonić do pediatry.

Ja szczepiłam 5 w 1, pielęgniarka sama poleciła, tylko musielismy sami jechać do apteki a potem ze szczepionnką do ośrodka :dry: po refundowanej na WZW strasznie długo płakała, nie można było jej uspokoić, a po tej 5 w 1 też płakała, ale szybciutko przestała :tak:
Dobrze, że za miesiąc będzie jedno kłucie :sorry2:

O Boże Marta ja to Ci współczuję słowo i aż wstyd mówić że Antek wczoraj spał od 20 do 3ej i od 3ej do 7ej i od siódmej do teraz:szok:właśnie wstałam z łóżka( no dosłownie pół godziny temu) Olka wygoniłam na podwórko. Sama wstawiłam pranko i zjadłam małe sniadanko. A teraz sie zobaczy co dalej!

Mata biedna ta Twoja Dobrusia z tą kupką :baffled: mam nadzieje ze dodzwonisz sie do pediatry!
Ja dzisiaj jestem tak wsciekła ze masakra- Ł poszedł na badania okresowe do pracy- miał miec do pracy na 14-stą i miał tylko pojechac do szpitala i z powrotem, a ja miałam isc na zakupy bo ostatnie zakupy jakie roniłam do domu były w sobote o 17-stej czyli praktycznie nic!!! A Ł dzwoni do mnie ze cos u niego sie w pracy zesr.... i musiał jechac i dopiero wróci po 22 jak skonczy robote :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok: jestem tak zdenerwowana ze szok!!! Bo nawet gdybym juz wyszła na spacer z mały to i tak nie mam pieniedzy, a mój bankomat hoho w centrum krakowa :wściekła/y::wściekła/y: i co ja mam zrobic? a mówiłam mu wczoraj wybierz pieniądze a on zapomniał!!! :angry::crazy:

reklama
Agacinka-ja bede szczepic 6w1 plus pneumokoki plus rotarix.Tutaj tylko za rotarix placi sie dodatkowo (tzn.dostaje sie recepte,ktora trzeba wykupic),a reszta jest za darmo i standardowa.
No i wlasnie wczoraj pojechalysmy na szczepienie,ale okazalo sie,ze nie ma lekarki,wiec nie mozna zaszczepic!No przeciez mogli zadzwonic,nie meczylabym sie jazda autobusem!No,ale przynajmnie mi majke zwazyli i zmierzyli.

Do góry