Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
więc nie powinno się nic dziać z ząbkami w przyszłości;-) no ale skoro Jasio zareagował biegunką na koperkową to chyba szkoda męczyć Małego, strasznie Ci współczuję tego zalatania bo dziewczyno zacharujesz się, podziwiam Cie ja już bym wysiadła

a wes dokarmiaj go tylko na noc albo wtedy kiedy jest naj bardziej nie znosny tą butelką będziesz miała o wiele lżej ja wiem ze mleko matki jest nie zastąpione ale matce też się należy troszeczkę odpoczynku;-)ja swojemu Mikołajowi daje ten bebilon pepti pije bo pije ale nie jest za dobre w samku wczesniej dawałam ten nan ha i mały pił ze smakiem ale odkąd okazało sie ze ma skazę daje mu ten bebilon ja ci kasiu poleciłabym ten nan dzieci piją go ze smakiemAniknulka kobitko ty sie zamęczysz.
Możesz spróbować dać małemu mleko sztuczne - może będzie jakaś zmiana ja i tak nie masz dla siebie czasu.
Ja z kolei się zastanawiam bo moja też za długo to nie ciągnie cyca ale jak jej dałam na siłę jeszcze raz ( miałam nadzieję że dłużej pośpi jak będzie bardziej najedzona) to wszystko zwymiotowała i taki był efekt.Co innego może sztuczne bo ono z kolei jest bardziej treściwe . Co do herbatki koperkowej to moja ją wypluwała i tez nic innego nie chce ale będę niebawem musiała jej po troszku chyba dawać sztucznego bo jak pójdę do pracy i będę i tak musiała ja przekonać do innego mleka. Zastanawiam się też jakie te mleko bo kupiłam te bebilon pepti ale ona raczej nie ma tej skazy więc mogłabym kupić zwykłe i teraz to taki mam dylemat.

i życzę udanego wypoczynku i oczywiście czekamy na fotki
moja mama namówiła mnie bym najpierw spróbowała podać zwykłe a dopiero później jak będzie się coś dziać podać HA.Wybrałam Bebiko ponieważ większość kaszek które będę podawać małemu są właśnie na Bebiku mowa oczywiście o Bobowicie

5 min darcia się (nie wiem co na to sąsiedzi ale z pewnością myślą że maltretuje swoje dziecko) sama nie wiem już co robić 
buziaki 
i musze bujac lezaczkiem. Tez mnie to9 dziwi bo w dzien jak chce mu sie spac to usnie raz, dwa i moge wszystko robic i sie nie budzi a jak noc przychodzi to ciężko mi go uspac