daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzięki dziewczyny- no własnie!!!!!! przyjdzie Ł z pracy to mi zaraz to jakos otworzy! 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Twój Jasiek już nie jest taki malutki i chyba trochę rytm dnia powinien się unormować... Jeśli mogę się wtrącić, to radziłabym Ci trochę przetrzymywać Małego z tym cycem - tak jak pisze Tracy Hogg, nie każdy płacz dziecka oznacza, że chce ono jeść. Może Jasio jest wrażliwcem, budzi się na każdy szmer, a potem płacze, bo jest zmęczony, niewyspany i trzeba mu po prostu pomóc się wyciszyć? Moja Lenka też czasami płakała np. w trakcie zabawy i też myśleliśmy, że jest głodna, a ona była po prostu zmęczona nadmiarem wrażeń i chciała mieć święty spokój
Na pewno Mały przyzwyczaił się już do uspokajania przy cycu i w tej chwili inaczej nie umie, ale przecież nie od tego jest cyc ;-) Jeśli będzie jadł rzadziej, to myślę, że possie trochę dłużej i na dłużej mu to wystarczy.
chociaż w książce to tak ładnie jest opisane, że wydaje się, iż musi się udać 
) to dalej zabawa przez ok. 30 min. i mała robi się marudna, więc kładziemy ją spać (jak widzę, że ziewa i robią się jej małe oczka, to ją wyciszam), czasem protestuje... zdarza się, że zaśnie przy cycku, wtedy juz jej nie budzę. 

no i uczy się angielskiego... w sumie wychodzi na plus ;-)
Agacina ale naprawdę nie wszystkie dzieciaczki mogą podporządkowac się Łatwemu Palnowichociaż w książce to tak ładnie jest opisane, że wydaje się, iż musi się udać
![]()
jestem dzisiaj pierwsza na forum....a ostatnio spałam do 10ej dzisaj postanowiłam się wcześńiej zwlec z wyrka, żeby ogarnąc dom zanim wyruszę z załatwianiem spraw - dzisiaj Olek ma ortopedę a potem ja ginekologa!
byłam w szoku ale mogłam spokojnie iść na zakupy a małego przypilnował mój tata
Boże jaka ulga mam czas na BB i wogóle dla siebie. Wg Tracy mój to średniaczek ale go rozpieściłam tym spaniem w łóżku ze mną więc sama jestem sobie winna trzeba tylko trzymać się planu dnia tak jak Agacinka i będzie ok. - jestem dobrych myśli i mam nadzieję, że uda mi się:-)
żadnych płaczy ani stresów tylko zabawa i dialogi z opiekunkami
na razie odniosłam same pozytywne wrażenia
oczywiście był z babcią:-) i nawet nie był głodny
za to jak wróciłam cycolenie na maxa

troszku krępujące ale ważne w końcu chodzi o nasze zdrowie