daruuunia3
Czerwcowa mama'08
kurcze ja nie mogę uruchomic tej stronki
macie jakiąś inną?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze ja nie mogę uruchomic tej stronki
macie jakiąś inną?
musze w domu sama zrobic lewatywę..po badanku okaże się co robic dalej. z hemoroidkami.matko na samą myśl mi niedobrze ja nie mogę się papierem wytrzeć a ktoś ma mnie dotykac

Jejku jejkuwspółczuje :-(- ale przynajmniej sie pozbędziesz tego paskudztwa!!!daruunia i co działa???
niestety nienie wiem dlaczego
Magdziarko a Ty chyba jeszcze inną stronkę miałaś- cos mi sie tak przypomina, bo miałam ja jako startową ustawioną a szwagierka mi niechcąco zmieniła i juz nie mam
Ja trzęsę gaciami w czwartek o 18 ej mam wizytę u chirurga. Najpierw będzie badanko per rectum i rektoskopiamusze w domu sama zrobic lewatywę..po badanku okaże się co robic dalej. z hemoroidkami.matko na samą myśl mi niedobrze ja nie mogę się papierem wytrzeć a ktoś ma mnie dotykac
Jejku jejku
daruunia i co działa???
No co tam dziewczynki.?
Ja trzęsę gaciami w czwartek o 18 ej mam wizytę u chirurga. Najpierw będzie badanko per rectum i rektoskopiamusze w domu sama zrobic lewatywę..po badanku okaże się co robic dalej. z hemoroidkami.matko na samą myśl mi niedobrze ja nie mogę się papierem wytrzeć a ktoś ma mnie dotykac
Jejku jejku

współczucia, ale pocieszające jest,że trochę bólu i strachu i będzie o niebo lepiej 
ale jeszcze trochę i zobaczy, że są ciekawsze rzeczy niż wiszenie u cycka
(sama się tez tak pocieszam
) No i rzeczywiście łatwy plan przy takim szkrabku to udręka, bo jeden dzień próbowałam z małą, a skutek był taki, że nie mogła wieczorem zasnąć a na następny dzień nie mogła się od cyca odessać
dodatkowym utrudnieniem jest to, że małą nie chce smoka no i musi ssać pierć żeby zaspokoić potrzebę ssania 
) no i śpi niespokojnie
)
...i zasnął 
super, mam tylko nadzieje ze juz to ten sen główny nocny
:-)