Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no i ciekawa jestem jaką antykoncepcje mi zaoferuje;-)
z moim szczesciem to nie zdąże
;-)

dziś pół nocy przy niej czuwałam bo boje się że jej się coś stanie, pionowanie je nic nie daje:-(ehhh....
okazało się że w ciągu 6 tygodni przybrał tylko kilogram a to ciut mało a ja z tego powodu wpadłam w panikę że małego głodzę i prawie straciłabym mleko
na szczęście laktacja wróciła a mały wcina sobie z zadowoleniem Bebiko:-) pediatra poleciła mi jedną butle i jakoś udaje mi się tak pomiędzy karmieniami ją dać:-) oczywiście daje w dzień a noc zostawiam na cycolenie...
Azile widziałam fotki wyglądasz śwetnie zarówno sukienka jak i fryzura bardzo mi się podoba
polecam czopki viburcol są super i do tego bardzo uspokajają maluszka
no chore babska!!! a poza tym to pozazdrościć takiego aniołka jak ty masz:-)
na pneumo też nie ale meningokoki mam w 6 miesiącu

)
a najlepsze jest to, że nie mogę się cały dzień do naszego pediatry dodzwonić
jak nic dalej ją coś w brzuszku albo w tej okolicy męczy, biogaja już nie pomaga... czemu rzaden lekarz nie może stwierdzić co jest małej, tylko mówi, że wyrośnie z tego 
ja po Karolu się wycierpiałam dosłownie 1.5 roku i latania po chirurgach:-( miałam nawet maści robione na zamówienie...mam nadzieję że przejdzie ci!!! mi bardzo czopki propolisowe pomogły