reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny Wasze maleństwa też mocno przymykaja oczka jak podchodzi się do okna albo bardzo jasnego pomieszczenia:confused: teściowa mówi, że mała za bardzo mruży oczy :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jadłam pieczarki- małemu nic nie było.
Mata mój Bartus tez mruzy oczka jak podchodzimy z nim do okna albo jak wychodzimy na zewnątrz- w koncu jest jaśniej ;-)

Dziewczyny, a słyszałyście o systemie wspomagającym karmienie sns? Polecany kobietom, które z różnych przyczyn nie mogą karmić, muszą dokarmiać lub chcą powiększyć laktację:tak:. Dokarmiam moją małą butelką i coś się za bardzo przyzwyczaiła... :-( Nie chce czasami cyca ciągnąć :-(, wiadomo z butelki leci lepiej, chociaż stosuje butelki i smoczki tommee tippee(są rewelacyjne i kształtem przypominają pierś :tak:)... Tak mi zależy na długim karmieniu piersią, że zastanawiam się nad zakupem...

Mata takie ulewania tez moga byc objawem alergii U nas tak jest . A co do wagi moj przybieral nawet jak byl wysypany i kupska brzydkie. Nie nalezy do malych dzieci tak jak Twoja mala.

Mata takie ulewania tez moga byc objawem alergii U nas tak jest . A co do wagi moj przybieral nawet jak byl wysypany i kupska brzydkie. Nie nalezy do malych dzieci tak jak Twoja mala.

moja mała tez taka mała nie jest ;-)

kurcze, może ona rzeczywiście ma alergię :confused: tylk obyliśmy już 6 razy u pediatry od urodzenia i żaden nie stwierdził alergii :dry:

Aniknulko skąd Ty masz tyle cierpliwości....?:szok:

Głuszka metoda na spanie z pieluszką sprawdza się i u nas. :tak::-);-)

A ja wczoraj wieczorem do 20 byłam na dworzu Antoś ślicznie leżał w wózeczku.Olek jeździł rowerkiem. Potem mąż zajął się Antosiem - kąpiel itp a ja byłam z Olkeim grać w swiecące w ciemności Ringo. Fajna sprawa. Dzisiaj byłam odwiedzić koleżanki w pracy a za chwilę idę z Olkiem do kina.Potem idziemy z mężem na kolację do restauracji ze znajomymi!

Marta Antoś ma skazę i też super przybiera na wadze. Jutro okaże się ile dokładnie - bo idziemy na szczepienie.

Lorcia czyli można powiedzieć że ząbkujesz:-D:-D

Może rzeczywiście macie racje z ta skazą :dry:mała już 5 dni ba wysypana buźkę, a nic nowego nie jadłam, do tego ciemieniuszka się mocna zrobiła (wczesniej wyglądała jak sucha skóra na głowie i nie było tego dużo). Wcześniej zielone kupki, teraz już w miarę normalne ale ciągle ze sluzem...
Mam pytanie co do krostek, one są suche, czerwone, niektóre z białym czubkiem, suche, muszą swędzieć, bo mała ciągle się po nich drapie... zresztą oceńcie czy to może być skaza :sorry2:

Ostatnia edycja:
Nie pamiętam jak wyglądały krostki na buzi u mojego
Artura. My je pomyliliśmy z potówkami.
Mały też ładnie przybiera nam na wadze. Dziś znowu był płacz. Tylko krótszy. Złościł się przy cycu. Czasami to już sama nie wiem o co mu chodzi:-(

Mata ciezko stwioerdzic ale byc moze A co do lekarzy to wiesz jak im sama nie pdosuniesz pomyslu to oni raczej na to nie wpadna. A te krostki to byly podobne u mojego Wojtka Tez je mylilismy na pocztaku z potowkami a pzoniej bylo icgh coraz wiecej az sie zlewaly.
A to dzisiejszy moj synus.

Załączniki

• Wojtus 002.JPG
    Wojtus 002.JPG
    30,8 KB · Wyświetleń: 49
  • Wojtus 006.JPG
    Wojtus 006.JPG
    36 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry