reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Fajnie madziu!!! To od hotelu do mojego domu spacerkiem jest ok 20 minut a samochodem ze3 minuty. Więc licze na odwiedzi. Choć na małą kawkę u mnie.:tak:;-)
A w pałacu nie ma co oglądać. Chyba że Sam pałac z zewnątrz i park.

reklama
Wyskoczyłam do apteki po żelik i jest znacząca poprawa( obym nie przechwaliła) . Mała bawiła się grzecznie na kocyku i tak go skubana pokręciła no i znalazła się dużo poza obszarem kocyka , ćwiczy cały czas przekręcanie na boczek

Magda w końcu prezesostwo zobowiązuje :-D:-D:-D:-D:-D
Kupiłam bobodent

Opantetowałam nowy sposób kładzenia maty. Wkładam ją do łóżeczka i mała nie leży na podłodze ani na moim rozłożonym wyrku

Ostatnia edycja:
Hej
Magdziarka a do Krakowa kiedy zawitasz??? :-)

Ja od rana źle sie czułam przez @ :-( brzuch mnie tak bolał że poleciałam do apteki po paracetamol i pomogło, przed chwilą wróciłam z basenu i jestem wykończona :no: ale zaraz zbieram moich facetów i lecimy na spacer bo taka piekna pogodda!!!! ;-)

a ja właśnie odpoczywam po obfitym obiedzie:-)
tato się postarał i upiekł córeczce pysznego kurczaka mniammmmm:-)

od kilku dni zauważyłam że Mikołajowi poprawił się apetyt:tak: praktycznie ciągle jest głodny:sorry2: a jak biorę go do kuchni to zaraz jest ryk bo ma nadzieję że coś dobrego dostanie czyt: obiadek:sorry2: a tak się martwiłam że jakiś niejadek mi rośnie:-D

Hej dziewczyny!
Majka współczuję z powodu taty :-(
Zakupy odzyskałam JUPIII :-D
Poza tym odwiedziłam jakiś czas temu stomatologa i mam 9 zębów do leczenia :szok::crazy::szok: z czego zostało mi już 4 i mam nadzieję, że organizm poprzestanie na tym bo zbankrutuję na samym dentyście :rofl2:
Zaczęłam z małym ćwiczyć i widać już małe postępy - jest przezabawny :-D śmieje się i robi słodkie oczka
Za siebie nadal się nie wzięłąm ciągle chodzę zmęczona ostatnio przyszła znajoma i razem wzięłyśmy się za sprzątanie - nie wiedziałam, że mam tak zapuszczony dom :szok: no ale teraz jest znośnie :tak:
Jasiek zaczął sam się przekręcać i aż strach zostawić go samego włóżeczku raz to przekręcił mi się o 180 stopni :szok: dobrze, że są ochraniacze na szczeblach :tak:
Mata mój jak ja zjem jabłko to robi ładnie kupki - może zaczniesz jeść?
Dziś dałam mu troszkę startego i trochę się krzywił ale ogólnie mu smakowało:tak:
Zmykam poćwiczyć z małym :tak: buziaki kochane i miłego wieczoru :-)

Fajnie madziu!!! To od hotelu do mojego domu spacerkiem jest ok 20 minut a samochodem ze3 minuty. Więc licze na odwiedzi. Choć na małą kawkę u mnie.:tak:;-)
A w pałacu nie ma co oglądać. Chyba że Sam pałac z zewnątrz i park.

eee tam -można pooglądać koleżankę Iwosz siedzącą na wykładach ;-):tak:

ja juz wróciłam - wszyscy przeżyli :-) - ja nie umarłam z tęsknoty (wprost przeciwnie), Piotrek dał sobie radę z dziećmi :-) - najgorzej miały moje piersi ale to inna historia :-D

Iwosz bardzo się cieszę:-) najgorzej przeżyć ten pierwszy raz a później będzie już coraz łatwiej:tak:

Aniknulko super:-) jednak są jeszcze na tym świecie uczciwi ludzie:tak:

magdziarko u mnie tv włączamy raczej wieczorem ale też nie zawsze:tak: za to jesteśmy strasznie uzależnieni od muzyki:tak: a Radio Euro wprost uwielbiam:-D

reklama
Dziewczyny ale ja mu hop cyca i śpię - także laktacja mi sie podbudziła i mały dzis caly dzień na cycu po tej tragicznej nocy. Jesli tak daleje pojdzie to jednak za dwa tygodnie zacznę dawac mu kaszkę kukurydziana lub ryzowa do flaszki o północy. najgorzej ze w dzień marudny, co chwilę chce na rączki, kwęka, piszczy, sra go brzydko, kupiłam juz enterol.... tragedia normalne, już nie wiem czy to te zeby, czy mu sie coś przyplątało... w dzien spi długo, rano 1-2, na spacerze 1-2 po południu nawet 2 - chyba odsypia nockę, nie wiem co zrobic zeby lepiej spał, co dziwne zaspypia już sam i od 19.30 do 24 śpi jak trup tylko w tej drugiej połowie nocy się zaczyna...

Do góry