reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ula bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!

A my właśnie wróciliśmy ze spacerku, mały dalej mi śpi, na dzisiejsze wizycie u lekarza dowiedziałam sie tyle ze mam nie dokarmiac małego sztucznym mlekiem :dry: kurcze waga mu stoi w miejscu to jak mam nie dokarmiac dziecka- lekarka kazała zrobic morfologie- jutro odbiore wyniki i zobaczymy czy ma byc na samej piersi czy dokarmiac...
Dzisiaj była u mnie rodzinka (z Leszna) przyjechali do Krakowa zwiedzac i zachalczyli o moje mieszkanko ;-)

reklama
Byłam dziś z Maciusiem na szczepieniu, ani nie pisnął choć był kuty w obie łapki. Jeszcze jedno szczepienie za 6 tygodni i do roczku będziemy mieli spokój.

Ula cieszę się że pozbyliście się już poduchy

Mam pytanie: czy szczepiłyście na pneumokoki. Nam pediatra poleca tę szczepionkę (wcale się nie dziwię kosztuje 300 zł jedna - a byłoby ich w sumie 3 jeśli zaczniemy teraz szczepić) oraz menigokoki. Jednak zastanawiam się czy teraz tak kłuć małego miał już tyle tych szczepień - sama nie wiem z drugiej strony w powietrzu jest tyle bakterii.... Na dodatek dowiedziałam się, że przy zaszczepieniu jest ryzyko dostania wysokiej gorączki 39 stopni :szok: i weź tu człowieku bądź mądry:baffled:

Aniknulka ja szczepiłam na pneumokoki Filipa,teraz czeka nas drugie szczepienie.Filip bardzo dobrze zniosł to szczepienie oby tym razem tez tak było:dry:Na pneumo warto zaszczepic.
Na MENINGOKOKI wywołujace sepse jest tylko szczepionka typu C, a u nas najczesciej atakuje typ B, na który nie ma jeszcze szczepionki.

Ula bardzo się cieszę!!!!!:-):-)Gratulacje dla Zuzy:-)

mi meningokoki pediatra doradziła:tak: natomiast z pneumokokami kazała się wstrzymać do czasu przedszkola:tak:

U nas ząbki na całego, a już się cieszyłam, że wylazł pierwszy i reszta będzie już spokojniej, a tu klops :baffled: mała płacze, marudzi i nie chce spać... dzisiaj od rana do 15 spała mi 2 razy w sumie było tego z 45min... na szczęście kimnęła jeszcze na spacerze, a ja złapałam oddech... nocka też się ciekawie nie zapowiada, a ja chciałam pisac pracę :dry: chyba nigdy jej nie skończę :-(

Witam!
U nas mała gorączka ale podejrzewam, że to przez nabrzmiałe dziąsełka mały dziś marudzi na całego i nie chce odstępować nikogo na krok - rączki i tyle - poza tym przytula się i potrzebuje ciepła może to też skutek tej ostatniej szczepionki (3 dawka Infanrix).
Ula gratulacje :-D teraz zabawa na dywanie na całego :tak:
Mata wiem przez co przechodzisz choć nockę miałam ok to dzień do d...y poza tym ta pogoda pada i szaro na dworze :-(

Jejku z tymi zębami ale jazda,Filip mi dzisiaj pierwszy raz tak płacze przerażliwie,że nie wiem co robić:szok::-(Dobrze,że jest mama...

reklama
Magdziarko fajnie że miło spędziłaś czas ;-)
Aniknulka :-D Ty to masz fajnie z tymi grzybami

Ja właśnie siedze padnięta przy kompie, Bartek spi, ale pewnie zaraz wstanie :dry:
Dałam mu nurofen na noc na te zęby- a on biedny sie zakrztusił i wszystko wypluł :zawstydzona/y: chciałam mu dac tez sztuczne mleko ale za cholere nie chce :sorry2:

Do góry