reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hej hej
co do tej koszulki to nadal cisza :crazy: sklep nazywa sie liberator
Bartek wypił właśnie 60 ml sztucznego- oby chłopak sie przełamał :tak:
zaraz zbieramy sie do lekarza

Miłego dnia!!!!!!!!!

reklama
Dzień dobry mamusie:-)

U mnie dziś leje od rana:baffled: jest tak ciemno jakby noc była buuu i weź tu człowieku zabierz się za pracę:wściekła/y:
Na urlopie jestem już od 10.10 a za dwa tygodnie wracam już do pracy:sorry2: im bliżej tej daty tym mam coraz bardziej mieszane uczucia:sorry2: no ale pracować trzeba i wiem że góra tydzień i dojdę do wprawy:tak:

Darunia to nie ciekawie z tą koszulką:baffled: wystaw negatywa i tyle i przez allegro domagaj się swego:tak:
Aniknulko cieszę się że Jasio zdrowy:tak: a na pneumokoki szczepiłam tylko Karola z racji przedszkola i do tego meningokoki a Mikoś będzie na razie szczepiony tylko na meningokoki...
Azile ja postępuje podobnie jak Mamoot:tak:
Agusia zdrówka dla Kacpra!!!!! mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie i Kuba wyjdzie z tego cały!

Lorciu dziękuję:-)

U mnie nocka o dziwo spokojna. Ale za to rano musiałam stoczyć walkę z Kacprem o wypicie syropu, a i tak w efekcie końcowym M wlał mu go na siłę.
Wiem że to nie dobrze tak na siłę, ale miał już temperaturę. Do tego Kubie kaszel nie przechodzi i jeszcz\e chyba mnie coś bierze. M wymyślił, że chce jechać na kilka dni do Mamusi i zabiera Kacpra bo ja się jeszcze na wyjazd niezdecydowalam, zresztą średnia przyjemność dla mnie i dzieci jak są chore.
Z domu wynurzę się dopiero jak M z pracy wróci, choć pogoda nie jest rewelacyjna a chcę Kubie zrobić zdjęcie do dowodu:-)

witam mamusie:tak:
Dziekuje wszystkim za zyczonka;-)
mój tata dzis wrócił z Niemiec na stałe:-) tak sie ciesze...:tak: Ja po południu sprobuje wyskoczyc do kosmetyczki, a Paulinka zostanie z dziadkiem, niech sie nacieszy wnuczka:tak:

Hej kobitki!
U nas pogoda od rana paskudniasta:baffled: zimno mokro i szaro!
Widze ze pracowity dzionek dla wszystkich mam. My dziś mamy medycznych znagań ciąg dalszy!:crazy: Przynajmniej Zuzia super humorek miała rano i mam nadzieje że bedzie tak do końca dnia! Mam nadzieje bo mała ma mieć dziś szczepienie. Ostatnie przeszła super i oby tak dalej. :sorry2:

Hej Hej Hej
Pogoda u nas okropniastam pada jest ponuro...

Nadia spała ładnie, poszła spać po 21 - obudziła się po 4, zjadła i spała do 8 :-). Zjadła sniadanko- oczywiscie na raty :-(( nie wiem czemu ma takie opory przed jedzeniem).
Zeby to na bank jej idą - smaruje cały czas Dentinoxem, bez niego to ani rusz.

Mój Fabian także ma kaszel i codziennie rano robie mu inhalację z Pulmicortu i siup do przedszkola.

Co do szczepionki na Pneumokoki to mnie jeden lekarz powiedział, że nie warto - tylko jak dziecko chodzi do złobka, poza tym nie chce tu za bardzo mądrowac się ale ta szczepionka to ma postac bardziej marketingową. Podobno ten wirus, o którym jest tak głosno to typ B gdzie szczepionki na niego nie ma...:zawstydzona/y:

kobiety DZIŚ FREJKA PRZECHODZI DO HISTORII nareszcie mogę uwolnić Zuzie z tego cholerstwa!!!!!!!!!!!!!! Skończyły się nasze klopoty !!! Zuzia bioderka ma już zdrowe, wyniki morfologii i moczu super. Ogólnie dzidzia zdrowa i zaszczepiona.

Co do Pneumokoków nasza p. doktor powiedziala że jeśli nie mamy w planach żłobka to nie ma sensu z resztą sama czytalam to o cym pisały dziewczyny że te szczepionki to nie na ten typ co w Polsce występuje.

reklama
Ula, to świetnie.:-)
Lorciu, na pewno dasz radę w pracy.:tak:
Zdrówka dla chorasków!!

A ja chciałam wyjść na spacer ze Stasiem, a on mi zasnął na 3 godziny. :szok:
A w ogóle dziś się super wyspałam. Miałam co prawda karmienie koło 1.00, ale za to i Staś i Wojtek spali dziś do 8.30 :-) Chyba przez tą pochmurną pogodę.

Magdziarko
, masz śliczny avatarek

Ostatnia edycja:
Do góry