reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Asiowo najlepsze życzenia:-)
Mata gratuluję pierwszego ząbka Dobrusi:-)

Kasiu mam nadzieję że mama szybko dojdzie do siebie!!!trzymaj się kochana!!

a ja miałam awarie neta od rana i tak jakoś mi pustawo bez was było:sorry2: do tego pogoda straszna!!!!!chłód!!! także spacer dziś był krótki....
nocka ciągle kiepska młody rozbrykany na maxa a mamuśka z ledwością na oczy widzi ze zmęczenia:sorry2: do tej pory miał tylko dwie drzemki max 20 minut:szok:

Hej!
Asiowo najlepszego!!!!!!!!!!!!!
Kasaiu duzo zdrówka dla mamy!!!!!!!!
Mata gratulacje dla Dobrusi!!!!!!!!!!

U nas nie za fajnie- ząbkowanie daje sie we znaki, właśnie wróciłam ze spaceru- a że mały ładnie mi spał to wniosłam wózek razem z nim na drugie piętro :szok: i na szczęscie dalej mi spi- jestem sama w domu, Ł w pracy mam nadzieje ze jak Bartek sie obudzi to jakos przetrzymam z nim- biedny tak się męczy... :dry:

KASIU współczuje i zycze zdrowia dla mamy.
ASIOWO wszystkiego naj dla Was:-)
MATA gratuluje Dobrusi 1 ząbka:tak:

A u nas tak sobie bo Filip całą noc mi kwękał,a w dzień to jest taki marudny,że niewiadomo co robić,płacze przy piciu.Nic mi się nie chce bo jestem strasznie zmeczona i do tego okres dostałam i kręci mi się w głowie. Na dodatek jestem sama,a Eryka ma problemy z pisaniem,a Filip po wielkim płaczu zasnął mi na rękach.Mam dzień do dupy..

Julia mam nadzieje ze szybko wszystko wróci do normy!
A @ wspólczuje- mi sie wczoraj dopiero skończył :dry:

A ja jestem wkurzona na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zamówiłam mężowi koszulke na allegro to mi przysłali rozmiar S (Ł ma 190cm) i z napisem ''ochrona'' powaliło ich!!!!!!!!
Napisałam maila do niech i cisza.... :angry::crazy::wściekła/y: no i co ja mam teraz zrobic z tą koszulką- na dodatek beznadziejną????:crazy:

Wielkie gratulacje dla Bartka i Dobrusi.:tak:

Asiowo, uściski urodzinowe.:-)

Kasiu, trzymam kciuki za mamę.

Staś mi się budził o 1.30 i o 6.30. Nie jest źle.
Ja dziś po szczepieniu ze Stasiem - prawie się nie zorientował, że został ukłuty. Raz miauknął i cisza :-)

Madziu ja mam do ciebie pytanie. jak uczyłaś synka zasypić, to metodą Trjsi czy metoą z książki "Każde dziecko może sie nauczyć spać". Bo ja mam mieszane teraz uczucia. trejsi mówiła aby dziecko przytulić i wziąść na ręce. W tej drugiej książce pisze zeby nie podnosić dzieckoa tylko głaskać.
Dziewczyny a jak wy to robiłyście i co się wam bardziej sprawdziło:baffled::baffled::baffled:

reklama
Mój Staś zasypia samodzielnie. Jak mi zaczyna marudzić przy zabawie (na macie, w leżaczku, czy w łóżeczku), to go biorę na ręce i chwilę go noszę. Potem go odkładam do łóżeczka. Najczęściej chwilkę marudzi (nawet trudno to nazwać płaczem, dla mnie to takie narzekanie) i zasypia. Jeśli się jednak rozpłacze, to go biorę na ręce, albo głaszczę. Czasem tez po prostu mu włączam pozytywkę.
Ale on jest przyzwyczajony, że go nie noszę przed spaniem, bo wcześnie zaczęliśmy go uczyć samodzielnego zasypiania.

Do góry